Chýbajúci chodník na Východnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
stefan stefan 18. marca 2017

Dobrý deň!
V Trenčíne na Východnej v smere od kruhového objazdu po kostol naľavo je trávnato-parková plocha, ktorá lemuje jednosmernú cestu - Východnú ulicu. Ani z jednej strany ulice sa však NENACHÁDZA CHODNÍK. Opravili ste v Trenčíne veľa ciest, chodníkov, ale na tento stále zabúdate. Ľudia nemajú inú možnosť, len kráčať PO CESTE. Je to VEĽMI NEBEZPEČNÉ, lebo vodiči nedodržujú rýchlosť, predbiehajú sa... Večer je to ešte horšie, aj keď nosím reflexné prvky. Tadeto chodia ľudia do kostola, do práce, matky s kočíkom a deťmi... Vybudujte tu, prosím, urýchlene chodník, je tu miesto na šírku 3 metre. Ďakujem.
ŠD

18. marec 2017

Lukáš

do kostolika sa chodi rovno hore a nie po vychodnej...vlastne vsetci by mali chodit rovno hore smer Gen.Svobodu. Uz vidim ako sa tam spravi uplne zbytocni 3m chodnik...a potom dalsich 300 priechodov pozdlz celej vychodnej, auta nebudu mat absolutne kde parkovat... Skor by som tam osadil tabulu zakaz chodcom a riesil by som tam cyklochodnik ! (moj nazor)
22. marec 2017

stefan stefan

Lukáš, vidno, že nemáte deti alebo vnukov. Alebo sa vozíte len autom. Tak ako píšete "rovno hore" , ja s mojimi vnučkami chodiť nebudem, nechodia tade ani mamy s deťmi a kočíkmi, ani starší ľudia, lebo je to uzučký chodník a pre deti veľmi nebezpečný, myslím tú časť po nadjazde po Ul. Generála Svobodu. Nediktujte ľuďom, kade majú chodiť, ale urobte všetko pre ich bezpečnosť na cestách.
P.S. Asi ste ešte neboli na svete, keď na Východnej rýchla jazda vodiča zabila chlapca...
05. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mesto Trenčín plánuje v danej lokalite v r. 2017 vybudovanie nového chodníka a priechodov pre chodcov. Mesto disponuje projektovou dokumentáciou a aktuálne prebieha majetkovo-právne vysporiadanie dotknutých pozemkov. Na uvedenú investičnú akciu je v rozpočte mesta vyčlenená suma 60 tisíc eur.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
26. august 2018

stefan stefan

Chodník je konečne hotový... Pridajte tam, prosím, aspoň jednu odpadovú nádobu, nech sa tie plastové fľaše a papiere nepovaľujú po okolitom trávniku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania