"Opravená" Opatovská ulica

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Neriešený
meno
Marek 28. októbra 2013

Opatovská cesta bola síce tento rok miestami opravená, ale kanálové vpuste sú zasadené cca 20-30 cm pod úrovňovu vozovky (viď foto) - chcem sa opýtať, či oprava bola/je v súlade s STN a prečo neboli nekvalitne osadené kanálové vpuste reklamované u dodávateľskej firmy? Takto "opravených" a nekvalitne osadených kanálových vpustí je na Opatovskej ulici (od Uni centra k ulici Sibírskej, kde prebehla najväčšia časť opravy) viacej. Bude to mesto reklamovať u dodávateľa alebo sa uspokojí s odfušovanou robotou?

20. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na Opatovskej ulici boli opravené iba výtlky a poškodenia povrchu cesty. Vpuste ostali v pôvodnej výške - výšková úprava vpustí nebola vzhľadom k rozpočtovým možnostiam predmetom objednávky. Realizácia v budúcom roku bude závisieť od priorít a poradovníka opráv miestnych komunikácií a aj od rozpočtových možností v roku 2014.


Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ
01. december 2013

Marek Psotný

Chcel by som sa informovať, aký bude cenový rozdiel, keď sa pôjdu opravovať kanálové vpuste samostatne oproti tomu, keby sa to opravovalo spolu s cestou? Už pri oprave cesty tam bola všetka technika, pracovníci apod. Teraz keď sa budú samostatne opravovať kanálové vpuste, opäť tam bude musieť byť dopravená technika, bude sa musieť opäť vyfrézovať cesta okolo kanálových vpustí (pričom pri oprave už raz vyfrézovaná bola), opäť budú dopravné obmedzenia.... takéto konanie považuje mesto za ekonomické a prínosné pre občanov? To naozaj ten "kompetentný" človek, ktorý to má na meste na starosti nemohol pretlačiť aj opravu kanálových vpustí pri oprave cesty? Alebo o všetkom rozhodoval niekto z úradníckej stoličky neznalý skutočnej situácie?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania