Oprava cesty

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

Vyriešený
meno
L 20. mája 2014

Postup opráv ulíc v meste je nie podla naliehavosti,ale podla " šikovnosti " poslancov ktorí v danej časti mesta bývajú. Tento trend sa opakuje už niekolko rokov a zdá sa,že tak zostane naďalej.Nebudem menovať opravy za predchádzajúcich poslancov,trenčania to dobre vedia,ale stačí aspoň tieto dva aktuálne,kde sa opúrava práve realizuje.
Zainteresovaní sú nielen dvaja poslanci,ktorí v týchto lokalitách bývajú. Jedná sa o ulice Ríznerova a Kuzmányho.Nebudem sa vyjadrovať o nutnosti opravy týchto ulíc,pretože niesom poslanec bývajúci v danej lokalite.
Mrzí ma však fakt,že v mestská čast Nozdrkovce je dlhoročne na vedlajšej kolaji. Práve teraz tam prebieha oprava cesty,hoci nie celá jej časť,ale len vyznačená časť,ktorú NIEKTO vyznačil za potrebé opraviť. Tak sa stalo,že na konci Nozdrkoviec sa bude opravovať len do polovice šírky vozovky a pred rodinným domom zostane pôvodné. Niekto zodpovedný prevdepodobne nevládal prejsť pár krokov a vyznačiť celú šírku vozovky,alebo sa iba pokazil frézovací stroj ?
Na mieste sa síce bol nedávno pozrieť osobne aj zatial nemenovaný poslanec,prislúbil realizáciu opravy celej šírky,no nevieme ako,keď frézovací stroj je už preč.Vraj sa ludia majú spolahnúť na neho,dá to do poriadku,nemajú robiť paniku. Tak chceme vedieť, ako sa bude oprava realizovať,keďže je pravdepodobné,že v priebehu pár dní bude pokládka nového koberca hotová .

20. máj 2014

Peter

Ak zoberiem do úvahy využitelnosť ciest v príspevku,tak je jasné,že cez Nozdrkovce prejde viac áut a stavím sa,že aj vyššou rýchlosťou. A viacmenej sa jedná o nákladné autá,ktoré po rozbitej ceste spôsobujú vačší hluk. Po ceste Riznerovej a Kuzmányho prejde snáď jedno náhladné vozidlo za 1-2 dni. Stav jednotlivých ciest pred opravou - vyfrézovaním,je v dnešnej dobe možné porovnať na google maps,takže ani jeden poslanec nemôže argumentovať tvrdením,že cesty v okolí ich bydliska boli v horšom stave!
Ale treba si udržať volebnú pozíciu,že ?
Na záver len dodám,že 5. poslancí zo 6. za danú mestskú časť sú zo SMER-SD.
13. júl 2014

Peter

Ľady sa pohli...
Už len počkať pár dní na nový koberec.
16. júl 2014

Peter

Aktualizácia vám bola aj s obrázkom vyfrézovanej cesty ako dôkaz že sa niečo deje,zaslané pred troma dňami.
23. júl 2014

Peter

Už bola na portál 2x poslaná reakcia na aktualizáciu podnetu s tým,že sa niečo v tejto veci robí. Zatial stále ho máte označený ako neriešený,prečo ?
Tak už ho nemusíte označiť ako riešený,ale ako vyriešený.
V priebehu minulého týždňa bol spomínaný úsek cesty aj zaasfaltovaný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania