1. mája-neporiadok a odpadky vo verejnom pristranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trenčín

V riešení
meno
Andrej Matiáš 08. augusta 2020

Chcel by som poprosiť kompetentných či by nešlo aspoň v prázdninových mesiacoch kontrolovať mestskou políciou lokalitu Zátoka pokoja. Efektívne by podľa mňa boli nepravidelné podvečerné kontroly spojené s legitimáciou.

Dané miesto vyzerá opäť katastrofálne, čo majú na svedomí popíjajúci bezdomovci a mládež pod vplyvom alkoholu a marihuany. Nechcem nikomu škodiť, som rád keď sa Zátoka využíva, len tomu treba dať do budúcna udržaťeľný rámec.

Mám túto lokalitu rád. Sám som sa pár krát podielal na zbieraní odpadu no je to nekonečné a demotivujúce.
Ďakujem.

26. august 2020

Andrej Matiáš

Dobrý deň, chcem sa s odstupom času spýtať prečo je daný podnet označený za "neriešený". Kam to viem posunúť ak je daný podnet mimo Vášho záujmu?
27. august 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status podnetu sa na neriešený zmení vo všetkých prípadoch, keď samospráva alebo iná zodpovedná inštitúcia nezareaguje do 14 dní od zaslania výzvy. V takýchto prípadoch podnety opätovne preposielame zodpovedným inštitúciám s upozornením na neriešený podnet.

Samospráve bol tento podnet preposlaný dňa 24.8.2020.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestská polícia na danom mieste vykonáva kontroly najmä v popoludňajších a večerných hodinách. V kontrolách bude pokračovať aj po prázdninovom období. Žiaľ, toto nezáleží len na kontrole polície, ale každý by si mal uvedomiť, ako sa má správať k prírode.

Erika Ságová, hovorkyňa MsÚ Trenčín
03. september 2020

Andrej Matiáš

V tomto s Vami absolútne súhlasím no obaja vidíme, že minimálne na danom táto sebakontrola zlyháva.

Nikdy som tam mestskú políciu nestretol (tým nechcem povedať, že nechodia) a spomínaných mládežníkov a bezdomovcov tam vidím takmer vždy. Stačilo by opakovane dať fúkať (nie zriedkavo sú to deti <15 rokov), vyvodiť dôsledky a v prípadne bezdomovcov upozrniť dôraznejšie na dodržiavanie obecného poriadku. Alkohol na verejnom priestranstve slúžiacom daňovým poplatníkom na rekreáciu a oddych, v kríkoch výkaly, rozvešané prádlo, smeti...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.