Ulica Čajkovského-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Monika Kalická 09. novembra 2020

Na ulici Čajkovského pred predajňou Gasparik boli donedávna stojiska kontajnerov ktoré boli odstránené ale zostal tam tento červený kontajner na elektroodpad, ktorý nemá kto odviesť a ľudia davaju k nemu smeti. Minulý týždeň prebiehalo cistenie sídliska mestom a toto miesto všetci obišli a to zbierali odpadky v okolí 10m toto tam nechali. Žiadame mesto o odstránenie tohto kontajnera a vyriešenie voľného miesta ako parkovisko.

10. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Červené kontajnery na drobný elektroodpad majú stále miesta v zmysle zmluvy uzatvorenej so spoločnosťou Asekol. V súčasnosti mesto neuvažuje o ich odstránení alebo premiestnení. Čo sa týka miesta na parkovisko, pracovníci z Odboru dopravy a Odboru územného rozvoja a koncepcií vykonajú obhliadku miesta a následne posúdia budovanie parkovacích miest na spomínanom mieste. Taktiež odpad, ktorý sa nachádza v blízkosti kontajnera bude v najbližších dňoch odprataný.

Mesto Trnava
10. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokalita bola vyčistená

Mesto Trnava
10. december 2020

Monika Kalická

Reagujem na vašu odpoved, dokedy tam ten červený kontajner bude postavený, dovtedy tam ludia budú dávať bordel. Oni si ho mýlia asi s normalným kontajnerom ,nechcem vedieť čo je vo vnutrí toho kontajnera, preto opatovne žiadam o odstranenie alebo presunutie k podzemným kontrajnerom. Radi by sme toto miesto chceli využiť na parkovacie miesta.
03. október 2021

Občan

Ulica Čajkovského-Zeleň a životné prostredie-iné

Poprosím o zrušenie (premiestnenie) tohto stojiska na elektro odpad nakoľko tam ľudia nechávajú smeti ktoré zapáchaju ....
04. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, situáciu v spolupráci s odbornými pracovníkmi mesta preveríme (čo sa týka premiestnenia stojiska) odpad bude samozrejme odstránený.
Kto? Odbor komunálnych činností

Mesto Trnava
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
červené kontajnery na drobný elektroodpad boli stiahnuté z dôvodu ich poškodzovania a vykrádania.
Viac informácii tu: https://www.trnava.sk/sk/aktualita/osem-cervenobielych-kontajnerov-na-elektroodpad-v-trnave-znicili-vandali-pripad-vysetruje-policia
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania