Ulica Juraja Slottu-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Silvia Krchnarova 10. novembra 2020

Dobry den, rada by som sa informovala, kedy sa planuje jesenna uprava/udrzba vysadenej zelene? Do vnutrobloku cinziakov sa vybudovala pekna zelen, ktora v lete sprijemnuje posedenie, ale aktualne to posobi odstrasujuco a neoudrziavane. Taktiez si pamatam, ze aj opadane listie zo stromov sa kazdy rok odstranovalo, tak neviem ci to je v plane.
Dalej by som navrhla zvazit do celeho priestoru instalovat dalsie osvetlenie, nakolk prejst touto lokalitou vecer nie je uplne bezpecne, vysadenim velkeho poctu stromov je tento priestor uplne schovany pred osvetlenim.
Dakujem

11. november 2020

jozef

Aj ja poprosim o udrzbu ulice Sipova jesenne strihanie
11. november 2020

natare

V celom meste treba urobiť jesennú údržbu zelene a pozbierať opadané lístie. To sa v posledných rokoch v Trnave vôbec nerobí.
12. november 2020

ZuMa

V tom vnutrobloku treba orezat aj popinave rastliny nad lavickami a odstranit neporiadok pod tymito lavickami. Vopred dakujem.
12. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Čo sa týka opadaných listov zo stromov, priebežne sa odstraňujú po meste. Poprosíme však o trpezlivosť nakoľko listy stále opadávajú. Váš prvý podnet týkajúci sa údržby zelene žiaľ pravdepodobne nebude tento rok riešený. V meste sa nachádza veľké množstvo takýchto kríkov a rastlín, ktoré by sa zišlo po odkvitnutí zostrihať. Firmy, ktoré má mesto na tieto práce zazmluvnené aj vzhľadom na korona krízu pracujú v obmedzenom režime. Požiadavku na osvetlenie sme zaslali na Odbor dopravy.

Mesto Trnava
12. november 2020

jozef

Co ma korona zo strihanim krikov a kvetov takuto odpoved asi netreba komentovat ,nech to cez zimu pokape to je hospodarenie no coment tak naco chceme budovat dalsiu zelen ked sa neviete riadne postarat o jestvujucu .
12. november 2020

Silvia Krchnarova

Suhlasim, nie je dovod sa vyhovarat na Aktualnu situaciu. Je potrebne sa o zelen postarat,koniec koncov ak tu pre nas mozu byt obchody a ine sluzby napriek situacii preco sa prace vonku na udrzbe zelene nemozu realizovat, nepochopitelne a alibisticke.Zaplatila som si zvysene dane bez frflania tak by bolo od mesta fer postarat sa o svoje mestske casti a ludom dat viditelny dokaz, ze za svoje peniaze vidia vysledky, Dakujem
13. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, uvádzame reakciu Odboru dopravy k požiadavke na vybudovanie osvetlenia: Vzhľadom na skutočnosť , že mesto pripravuje koncepciu obnovy verejného osvetlenia na celom území mesta s plánom použitia LED technológií a optimalizáciou rozmiestnenia stožiarov v súčasnej dobe sa s čiastkovými riešeniami doplnenia verejného osvetlenia neuvažuje.

Mesto Trnava
13. november 2020

jozef

Presne ako hovori p.Silvia urcite sa najde kopa firiem na takuto pracu a radi ju urobia vyhovorka na koronu to je bez komentara

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania