Ulica Andreja Kubinu-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Nutne instalovat, nakolko z lavej strany v dopravnej spicke nie je vidiet, ci prichadza auto a tak zbytocne dochadza ku koliznym situaciam. Vyhlad je totizto znemozneny parkoviskom na lavej strane. Zrkadlo pomoze aj vodicovi, ktory ide smerom na Trstinsku, aby videl, ci prichadza auto z pravej strany. Ak auto z prava odbocuje do prava, ma prednost, ak ake do lava, tak uz nie ;) - ina dopravna znacka mu znemoznuje prednostne pravo pravej ruky. Cestu vyuzivam denne. No skratka, cudne doprane riesenie si pyta i to zrkadlo.(Foto: Matus G. z ineho podnetu).

07. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
10. máj 2022

Lubo

Zrkadlo pribudlo, no nie na tomto neprehladnom mieste, kde je pohyb aut. V ako stave je riesenie ?
11. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prosíme o upresnenie miesta.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
17. máj 2022

Lubo

Odkaz je predsa oznaceny pri predmetnej T “krizovatke” na mape v tomto podnete. Ci sa nezobrazuje ?
24. máj 2022

Lubo

Zorientovani uz teda ?
14. jún 2022

Lubo

Nieco nove ? Uz sa podarilo najst predmetne miesto ? Ziadam preverit, ci osadene zrakadlo kusok dalej nemalo byt osadene na tomto mieste. Instalovane bolo totoz kratko na to, ako bol zverejneny tento podnet. Dakujem.
21. jún 2022

Lubo

+ 7 dni. Nejaky vysledok ?
28. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
bol spracovaný projekt osadenia dopravného zrkadla na ul. A. Kubinu, ktorý bol zaslaný na schválenie na ODI v Trnave. Po schválení bude dopr. zrkadlo osadené.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
02. september 2022

Lubo

Super. Este poprosim o uz vyziadanu info, na zaklade akeho podnetu bolo osadene zrkadlo o kusok vedla, par tyzdnov po tomto podnete. Vzbudzuje to podozrenie, ze tu bol niekto uprednostneny. Nerad by som bol, aby sa taketo cudne praktiky potvrdili. #totoniejekampan.
23. september 2022

Lubo

Mame uz aspon nejake konkretne odpovede po 15 mesiacoch zadania podnetu ? Bude zrkadlo ? Kedy bude zrkadlo ? A kedy bola zadana poziadavka na osadene zrkadlo vedla, to co zavana uprednostnovanim ? Inak si informaciu budem nuteny vyziadat na MsU, aj na zaklade infozakona. Verim, ze na transparetne mesto nebude potrebne ziadost zasielat. Takto to vyzera, ze za 15 mesiacov ste vo veci takmer nic nepodnikli.
11. október 2022

Lubo

…aspon odpovede ?
22. november 2022

Lubo

Mame uz aspon odpoved z DI po 5 mesiacoch ?
06. december 2022

Lubo

Az 17 mesiacov trva v Trnave osadit jedno zrkadlo na neprehladnej krizovatke. Kolko velkych projektov sa podari za ten cas pripravit a zaroven zrealizovat ? Neuzatvarat podnet! Este ziadam zverejnit pozadovanu informaciu k 1. zrkadlu, ktore sa objavilo o 10m vedla o 3/4 roka skor, ked tento podnet uz niekolko mesiacov cakal na riesenie. Je vazne podozrenie na netransparetne konanie, uprednostnovanie na zaklade osobnych vazieb a pod.
10. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dopravné zrkadlo na ul. Kubinu bolo osadené.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania