Kruhový objazd Ružindolská-Suchovská-Moyzesova a rekonštrukcia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miriam 04. septembra 2014

Dobrý deň, mám nasledovné otázky:
1/ako je možné dovoliť nadáciám a občianskym združeniam takéto projekty? Veď sa pozrite, aký bol krásny kruhový objazd v pôvodnom stave.
2/zakážete v meste vykonávať všetky verejne prospešné aktivity všetkým organizáciám? Veď je to na nevydržanie, keď nám takto ničia životné prostrednie.
3/už keď im to povolíte, aspoň o tom nikomu nedajte vedieť, aby sa náhodou niekto nepridal a nemal záujem tiež takto ničiť krásne miesta nášho mesta.
Ďakujem za skorú odpoveď na moje otázky.

04. september 2014

telefonista

trápny pokus, pani "miriam". vy smeráci si myslíte, že všetci sú rovnako tupí ako vaši voliči.
ten kruháč predsa patrí VUC, ktorí máte v rukách od jeho vzniku až dodnes. pani renatka napísala že VUC na kruháč kašle a nestará sa a, preto to vezme do svojich rúk a cez nadáciu ho "skrášli".
veď je to trápne a smiešne.
04. september 2014

Flego

Renča si trápna, meno Miriam ako aj obe fotky sú prevzaté z tohto článku v trnava live http://www.trnava-live.sk/2014/08/17/stredovy-ostrovcek-na-kruhovke-oblozia-vymalovanymi-riecnymi-kamenmi/ Takže kto sem dal tento príspevok? Ten kto ho posielal aj do novín.
04. september 2014

Štefan

Mal som dojem, že tento portál by mal slúžiť na riešenie problémov v meste a nie na primitívne selfpromo nadácií a firiem z úzkeho kruhu tých, ktorí sú za stav konkrétne tohto kruhového objazdu zodpovední. A pravdepodobne aj ako vtip alebo dokonca aj ako útok "z druhej strany" by bol tento príspevok veľmi slabý-nemá to ani hlavu ani pätu.
04. september 2014

Debra

Ved toto nie je podnet. Nerozumiem preco to admin schvalil?!
04. september 2014

Palko

Namiesto tohto urazeného a ironického podnetu ako reakcia na toto http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/11715/bola-mestska-televizia-trnava-zneuzita-na-predvolebnu-kampan ste mali seriózne odpovedať na položené otázky.

Ak je všetko v súlade s pravidlami a normami vyvrátili by ste serióznymi odpoveďami všetky pochybnosti a získali by ste aj politické argumenty a body. Žiaľ touto iróniou ste ich dosť stratili a vo voľbách Vám to môže poškodiť. :)
02. október 2014

gusto

Uvedomuje si nikto z kompetentných že v strede križovatky vybudovali 1,5 m vysokú stenu z kamena a betónu ???? že križovatku zneprehladnili a v prípade havárie bude slúžiť ako stena na crash test ????
19. máj 2015

navstevnik

otázka pre admina: vzhľadom na stav a text podnetu sa pýtam, prečo tu tento podnet figuruje ako mestom neriešený?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania