Ulica Ludvika van Beethovena-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Martin 11. júla 2021

Posielam fotografie čerstvo osadených košov pred vchodom mojej mami na Beethovenovej 7…na fotkach je jasne vidiet,že šofer absolutne nevidí prichádzajuce auto a to zniekolkych dovodov…zavadzaju mu koše aj nove aj staré,zavadzaju mu kríky,zavadzajú mu dve auta vzadu,ktore su tam vzdy odstavene nejake,zavadzia mu drevený stĺp…moja mamu tam takmer zrazilo auto a za par dni bola svedkom niekolkych konfliktov medzi vodicmi…bud sa takmer zrazili,alebo dokonca niektory aj vystupili z auta atd…nemoze tam byt spomalovac z obidvoch strán?! nieco s tym urobte prosím Vás-dakujem

12. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
21. júl 2021

Romanko Cihlička

Také zrkadlo ??? By možno aj pomohlo......
22. júl 2021

Dominik

Tento podnet je bohužiaľ k ničomu. Rovnako ako aj stovky iných podnetov, na ktorých sa kompetentní iba pekne pobavia.
Už keď začali kopať jamu bolo jasné, že ide o najhoršie zvolené miesto, aké len mohli vybrať. Ale to samozrejme nikoho nezaujíma. A je jasné, že s tým nikto nič neurobí.

Rovnako ako keď som upozorňoval na problém, ktorým bolo vrazenie železnej tyče medzi dva činžiaky, medzi ktorými šla bežná cesta z Beethovenovej na Botanickú. Spôsobilo to len to, že po ceste, kde sú teraz tieto kontajnery chodí ešte viac áut, lebo nemajú na výber. Keď som sa pýtal na opodstatnenosť tej tyče, mesto zahralo štandardne mŕtveho chrobáka. Teraz tam parkujú luxusné autá, najčastejšie bmwčko, alebo mercedes, takže vzniklo lukratívne parkovacie miesto.

A namiesto toho, aby tento problém vyriešili, tak ešte aj tú jestvujúcu cestu dokafrali ako sa len dalo.
To že na tej ceste je problém aby sa vzájomne vyhli dve obyčajné autá tiež nikoho netrápi a už som na to upozorňoval dávno. A aby to bolo dokonalé, tak len mesto celú situáciu ešte zhoršilo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania