Obnovenie žltej čiary

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Gabriela 02. augusta 2018

Ziadame o obnovu zltej ciary pred stojiskom c. 366 (Betovenova 7) - cesta je v tejto casti uzka a problemovo parkujuce vozidla znemoznuju prejazd a znecistuju blatom komunikaciu - v oboch prijazdovych oblukoch. Dakujem za riesenie problemu.

17. august 2018

Gabriela

Prosim Vas, co znamena, ze podnet je nerieseny???? Mysli si snad odbor dopravy, ze fotografia dokazujuca sucasny stav je bezpredmetna???? Travnata plocha je rozjazdena a v pripade dazda je komunikacia plna blata. Upozornujem aj na neopravnene parkovanie vodicov, ktori nasadnu do aut a nezaujima ich stav vozovky, ktory po sebe zanechaju...
17. august 2018

Gabriela

Ziadam samospravu o odpoved.
12. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na celej tejto komunikácii pribudne nové dopravné značenie, ktoré je v súčasnosti v schvaľovacom konaní. Po získaní súhlasného stanoviska zo strany Okresného dopravného inšpektorátu PZ SR v Trnave bude značenie zrealizované.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
01. október 2018

Gabriela

Od nahlasenia podnetu uplynuli 2 mesiace...Smetiari stihli vylomit konar na strome, pretoze sa uhybali bielemu autu, ktore tu neopravnene trvalo parkuje na zelenej ploche...potrva riesenie pol roka, alebo viac ???
23. december 2018

Mike8

Pekný deň prajem. Len pár slov do diskusie. Vodiča podľa § 4, odseku (2), pism. j), zákona č. 8/2009 Z.z. , nesmie "poškodzovať životné prostredie, najmä verejnú a cestnú zeleň,". Keďže chodievam okolo veľmi často, všimol som si, že neznámy vodič motorového vozidla si na mestskej zelení vytvoril zjavne vlastne trvalé parkovacie miesto. Mestská zeleň bola dokonca prekrytá dlažobnými kockami. Píšem tak z dôvodu, že vozidlo parkuje na predmetnom mieste skoro denne. Prikladám ako dôkaz foto z dna 22.12.2018 (večer okolo 22 hod.). Je potrebné povedať, že parkovať sa ešte v okolí na normálnych parkovacích miestach dá (ak sa chce). Dôvod prečo sa takto parkuje na mestskej zelení je ale asi zjavný, je jednoduché parkovať čo najbližšie k domu alebo bytu. Vzhľadom na vyššie uvedené navrhujem aby mesto prostredníctvom mestskej polície iniciovalo denné kontroly uvedenej ulice (miesto) aspoň po dobu jedného týždňa a zistené porušenia riešilo. Predsa len pokuta sa pamätá dlhšie ako napomenutie. Verím, že pokuta zlepší aj stav zelené na ktorej údržbu sa skladáme napr. aj prostredníctvom daní.
23. december 2018

Mike8

Opätovné parkovanie na trávniku ... dňa 23.12.2018.
25. december 2018

Mike8

Opätovné parkovanie na trávniku dňa 25.12.2018
27. december 2018

Mike8

Pekný večer prajem. Prikladám pre mesto pár foto ako vypadá zriadenie parkovacieho miesta, zjavne svojpomocne. Odporúčam uvedené ks betónovej dlažby odstrániť.
04. január 2019

Mike8

Pekný večer prajem. Opätovné prikladám foto dňa 3.1.2019, parkujúce vozidlo.
17. január 2019

Gabriela

Ulica Ludvika van Beethovena-znečisťovanie-pôdy

Dobry den, posielam aktualne foto znecistovania verejneho priestranstva a nicenie travnateho porastu vzniknuteho neopravnenym parkovanim, na ktore bolo Mesto viackrat upozornene. Kedze "pan vodic" len nasadne a je mu jedno po akom blate musia ostatni spoluobcania chodit (mesto danu situaciu neriesi), ziadame o vycistenie miestnej komunikacie pred vchodom Ludvika van Beethovena 7. Za pochopenie a riesenie vopred dakujem.
17. január 2019

Gabriela

Od prvotneho nahlasenia problemu (1.8.2018) uplynulo 4 a 1/2 mesiaca. Pocas tejto doby, malo prebehnut schvalovacie konanie na osadenie dopravneho znacenia... Obyvatelia v nadeji "cakaju" ...Netrva konanie az prilis dlho??? Prosim kompetentnych o odpoved. Dakujem.
13. február 2019

Gabriela

Mozno sa dockame !!! Zeby "do roka a do dna ?"
04. máj 2019

Mike8

Pekný deň prajem. Stav dňa 3.5.2019. Stalo by za zváženie prečo sa problém nevyriešil
05. máj 2019

Gabriela

Vymenili sa posty na Odbore dopravy a Ing. Zrebna, ktora nastupila po Ing. Novakovi vraj o nicom nevie, hoci samosprava tvrdila, ze po schvalovacom konani na Policii dojde k dopravnemu oznaceniu daneho useku...
12. máj 2019

Gabriela

Ulica Ludvika van Beethovena-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Podla prislubu samospravy z augusta 2018 ziadame o urychlene doriesenie dopravnej situacie v prijazdovych oblukoch k stojisku 366 ul. Beethowenova. Neopravnenym parkovanim na svojvolne vybudovanej ploche vznikaju nebezpecne situacie (vozovka je znacne zuzena) a prechadzajuce velke smetiarske auta ohrozuju okolity majetok ... Ziadame o dopravne znacenie, ktore podla slov Samospravy preslo schvalovacim konanim. Verime, ze Mestu Trnava a kompetentnym pracovnikom zalezi na bezpecnosti svojich obcanov a ich majetku. Za riesenie vopred dakujeme. Obyvatelia dotknutej lokality. Dufame, ze cierna stavba bude pri rieseni odstranena.
08. august 2019

Gabriela

Cierna stavba bola 7.8.2019 odstranena. Dakujeme ....... Este chyba dopravne znacenie, ktore vraj prechadzalo schvalovacim konanim...
13. marec 2020

Mike8

Pekný deň. Problém je možné uzavrieť ako vyriešený.
20. marec 2020

Gabriela

Dobrý deň, rozhodne tento problém neni vyriešený ! Síce bola odstránená čierna stavba, ale do dnešného dňa /20.3.2020/ nebolo zrealizované obnovenie žltej čiary a dopravné značenie, ktoré malo prejsť schvaľovacím konaním...Prísľub z 12. septembra 2018 / teda 1 a pol roka / znel takto:
Dobrý deň,
na celej tejto komunikácii pribudne nové dopravné značenie, ktoré je v súčasnosti v schvaľovacom konaní. Po získaní súhlasného stanoviska zo strany Okresného dopravného inšpektorátu PZ SR v Trnave bude značenie zrealizované.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. marec 2020

Gabriela

Stále v riešení ?!!?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania