Úprava trávniku ala ASA

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Boris 10. septembra 2014

Pri vykladani kontajneru firmou ASA nam takto pekne vyzdobili travnik pod balkonmi...DAKUJEME - TT912FC dna 10.9.2014, uz sa tesim ako bude vyzerat ked ten kontajner nalozia...

10. september 2014

Palcino Čavojský

Boris, ďakujem, za zverejnenie. Ja som tento podnet tiež dával, ale s adminom som sa dohodol, že svoju fotku pridám sem ako aktualizáciu. Volal som aj riaditeľke ZŠ a MŠ na Atomovej ulici... ale odpoveď bola taká, že pani by tiež mrzelo, keby jej toto urobili na trávniku, ale ona za to nemôže. Oslovil som istého p. Fila vo firme .A.S.A. prostredníctvom mailu, ale odpoveď (zatiaľ) neprišla. Som zvedavý, ako budú riešiť vývoz toho kontajnera.. bude to asi rovnaké.
10. september 2014

Pavol Čavojský

stav po niekoľkých hodinách.
12. september 2014

Palcino Čavojský

zasielam moju komunikáciu s riaditeľom A.S.A. Trnava po tom, čo som kontaktoval ich centrálu v Bratislave.

Dobrý deň,

Naša centrála v Bratislave my zaslala Váš podnet ohľadne rozrytého trávnika pri škole na Atomovej.ul. Po preverení skutočnosti by som Vás chcel informovať, že kontajner si objednala škola, kontaktná osoba p. Benedikovičová, Sľúbila, že trávnik dajú do poriadku oni, pretože je to jediný prístup a inak ako po trávniku sa tam ísť nedá. Kontajner tam pristavujeme pravidelne na objednávku, Pokiaľ Vy viete o nejakej inej možnosti, ako tam dostať kontajner, bez toho aby sme išli po trávniku, dajte nám vedieť.
Ing. Filo Vám neodpovedal, a ani sťažnosť neposunul u nás vo firme na kompetentných, pretože mal dovolenku.

S pozdravom
-----------------------------------------------
Ing. Ľudovít Púček
riaditeľ

.A.S.A. Trnava spol s.r.o.
Priemyselná 5
917 01 Trnava
Slovenská republika
IČO: 31449697
Spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu v Trnave, oddiel s.r.o, vložka č. 1344/T
Tel.: +421/33/551 3754 Fax: +421/33/553 1365
Mob.: +421/903/725 049
E-mail: [email protected], www.asa.sk

Moja odpoveď:

Dobrý deň,

riešenie s prístupom kontajnera je veľmi jednoduché: cesta, pri ktorej je aj poškodený trávnik je slepá ulica a slúži len na zásobovanie škôlky. Nevidím preto problém v tom, ak by sa kontajner dal na jej koniec a nie do dvora, pričom by sa zachoval aj priestor pre zásobovacie a technické vozy (potraviny, odvoz odpadu a pod.) Ak sa škôlka obáva, že kontajner bude zaprataný iným odpadom od ľudí z okolia, riešiť sa to dá sieťkou na vrchu, alebo uzatvoreným kontajnerom..

Je predsa logické, že ak usúdim, že bez poškodenia cudzieho majetku (v tomto prípade mestský majetok) nedokážem zaparkovať, tak nezaparkujem. Bránu si škôlka na tom mieste inštalovala sama.. Keby si ju dali do oblúku na druhej strane, mali by prístup jednoduchší aj bez poškodzovania majetku.





S pozdravom

Palo Čavojský
12. september 2014

lssTT

btw ak sa nemýlim, za toto je pokuta pre vodiča. iba ten je totiž zodpovedný za to, čo s autom spraví.
03. október 2014

Boris

tak travnik sa viacmenej vzchopil sam, bez pomoci .
tesi ma vsak ze si ASA vzala ponaucenie a druhy kontajner o cca tyzden uz polozili podla hore navrhovaneho riesenia...
03. október 2014

Palcino Čavojský

V prípade, že ASA bude dávať kontajner tak, ako bolo navrhnuté a pri jeho zosadzovaní sa nebudú točiť na trávniku, tak môžeme pokladať podnet za vyriešený. Len ma mrzí prístup škôlky, ktorá aj Ing. Púčekovi sľúbila, že trávnik upravia.
22. január 2015

Tonko

Je tam vobec povoleny vjazd cez tu branu? Ak by bol, asi by tam bola spevnena plocha si myslim. To znamena, ze skola nema co si tam pustat auta predsa
16. apríl 2015

Matúš G

Dajme vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania