Ulica Veterná-kanalizácia-zápach

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Natália 25. augusta 2021

Dobrý deň, žiadam o vyriešení problému, neustály smrad/ zápach z kanalizácie na ulici Veterná. Hlavne pri OC Tesco a OC Arkadia. Smrad je tak intenzívny, že sa nedá vetrať v bytovkách + bolí z toho zápachu hlava. Problém najskôr býval či už z nízkeho tlaku ovzdušia alebo po daždi. Teraz je to individuálne. Nie je tajomstvom, že zamestnanci fajčia pri tomto núdzovom východe a ohorky z cigariet hádžu na zem alebo rovno do kanála. Je to aj jedno či na zem alebo do kanála, lebo aj tak to tam skončí. Keďže v jeden pracovný deň som videla ako upratovač zametal pred týmto vchodom a všetky nečistoty zmietol do kanála. Momentálne nemám fotku, ale ak bude potrebné, tak budem "sledovať" aby sme konečne mohli v lukratívnej časti v neutrálnej vôni normálne žiť a vetrať. Ďakujem

26. august 2021

Júlia

Ulica Veterná-Zeleň a životné prostredie-iné

Posledné dni neskutočne zapácha kanalizácia. Oveľa viac ako bežne. Vôbec sa už nedá vetrať.
26. august 2021

Micro

Zapácha to aj na celej Špačinskej...
28. august 2021

Milan P

Zapach je preto, ze cez obytne zony v Trnave su precerpavane splasky z okolitych dedin. Naposledy to spustili 26.8. 4:30 rano. Potom sa siri extremny zapach. V poslednom case asi pol roka to robia pravidelne.
31. august 2021

Adam

cisty sirovodik, treba to riesit
31. august 2021

Peto

na tento účel Trnava zakúpila špeciálne auto, ktoré dokáže kanalizáciu toho smradu zbaviť. Funguje to auto? Videl ho niekto za posledné dva roky?
03. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
14. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Podnet bol dňa 13.09.2021 postúpený prevádzkovateľovi a vlastníkovi kanalizačnej siete spoločnosti TAVOS s.r.o. na priame vybavenie.

Odbor stavebný a životného prostredia
17. september 2021

Lubos Vetrik

Je to neunosne !!! Prosim, tym ze bol podnet postupeny tavosu nepovazujeme vec za vybavenu. Prosime aktualizacie a vyjadrenie ze sa vec zacne realne riesit, pripadne ci je dostupne riesenie alebo si mam hladat byvanie niekde inde. Pozdravujem z Veternej.
18. september 2021

Peter Drahoš

Asi bude treba kontaktovat inspekciu zivotneho prostredia alebo podat spolocnu zalobu na Tavos a mesto Trnava… Primator daavno sluboval riesit tuto situaciu. V lokalite byva aj pan poslanec a nic..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania