Ulica Oblúková-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Darina 15. decembra 2021

Chcem požiadať mesto, aby urgentne nechalo vyčistiť chodníky a cestu - roh Oblúková / Jaderná. Po vykopávkach, ktoré tu prebiehali tu ostali nánosy blata, ktoré sa roznášajú po celej ulici a my si to nosíme aj domov.

15. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie.O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
21. december 2021

Darina

Vážená samospráva, to si robíte z nás asi dobrý deň!?
Doteraz sa nikto neunúval prísť si po sebe upratať, a aby sme si neznečisťovali vlastný domov, strávili sme 4. adventnú nedeľu veľkým upratovaním verejnej komunikácie!!!
Nepatrí nám, nezašpinili sme ju ale museli sme ju vyčistiť!
Kto nám nahradí čas, energiu, kvantum vody, ktoré sme museli minúť?
Ak by sme len z polovice takto zašpinili chodník či cestu my, už by u nás mestskí policajti zvonili a ukladali nám pokutu!
Telekom nám zničil čo mohol, narobili neporiadok a budú spokojne sviatkovať a tešiť sa z budúcich zárobkov. Nevadí, že my máme rozbité chodníky, blato kam sa pozrieme a stále vykopané diery pred domom...
Krásne sviatky!
27. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mrzí nás, že ste to museli upratovať vy. V tomto prípade ale mala povinnosť upratovať spoločnosť Telekom a nie mesto. Napriek tomu, že úlohou Mestských služieb mesta Trnava nie je suplovať nezodpovedné subjekty, ktoré si neplnia svoje povinnosti, sme MSMT oslovili, aby tento podnet vyriešili čo najskôr v rámci ich aktuálnych personálnych kapacít, pretože išlo o akútny problém
Chápeme vaše rozhorčenie a určite spoločnosť Telekom upozorníme, aby sa už takáto situácia neopakovala. Ešte raz ďakujeme všetkým obyvateľom, ktorí obetovali svoj čas, aby miesto vyčistili, a hoci sme problém nespôsobili, ospravedlňujeme sa za tieto komplikácie.
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
27. december 2021

Darina

prepáčte, a vás zaujíma, či sme my zdraví a spôsobilí znášať a upratovať ten neporiadok???
v každom prípade to mal po sebe upratať ten, čo to spôsobil, a mimochodom, termín 22.12.21 uplynul a stále sú tu rozkopávky, tak len dúfam, že keď ste im to predĺžili do nového roka, tak potom zasponzorujú aj nové chodníky!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania