Ulica Gejzu Dusíka-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Majo 20. decembra 2021

Na Gejzu Dusika 15-20 sa spravili polopodzemne ktore zabrali parkovacie miesta.

Mesto slubovalo ze ak polopodzemne zaberu parkovacie miesta, nahradi ich novymi, konkretne mesto hovorilo ze nove miesta vzniknu na mieste povodnych kontajnerov, kedze tam to uz bolo aj vydláždené atď.

Slub zatial nebol dodrzany, na pôvodnom stojisku kontajnerov ani nikde inde náhrada nevznikla.

Kedy mesto dodrzi slub?

20. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na Odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
23. december 2021

Zdenko

mesto to vyrieši po svojom.Bročka tam dá platené parkovanie 24/7 a bude vymaľované.Včera som čítal v Trnavskom echu ako idu nasadit platené nonstop parkovanie na Hlbokú.To bude šrumec.Citujem pána primátora:CIELOM JE VYTLAČIŤ TÝCH KTORÍ NEPRISPIEVAJÚ DO SYSTÉMU DAŇAMI NA BLÍZKE ZÁCHYTNÉ PARKOVISKA ...dobrý vtip.Kde sú v Trnave záchytné parkoviská ?
24. december 2021

Peto

Hospodárska, Kollarova, Rybnikova, Starohajska a myslím, že aj Nitrianska. Zabudol som na niektoré?
24. december 2021

Zdenko

všetky spomínané sú zadarmo ? Lebo pokial nie,tak je úplne jedno kde Bročka občanov zkasíruje.
30. december 2021

Majo

Dokonca nielen rôzne oficialne mestské kanály to tak prezentovali, aj priamo richtár :)

Tak snad si ludia stoja za svojimi slovami.
08. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
áno, mesto sľubovalo vybudovanie nových parkovacích miest z pôvodných stojísk na komunálny odpad, ale vždy sa posudzovalo vybudovanie týchto miest z hľadiska bezpečnosti a plynulosti dopravy. Ďalej je zohľadňované, či nepríde k zásahu do zelene (výrub stromov a pod.) Ďalším kritériom pri posudzovaní je efektivita vynaložených finančných prostriedkov na vznik nových parkovacích miest. Tieto parkovacie miesta neboli vybudované z dôvodu bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Ďalším kritériom prečo sa nevybudovali parkovacie miesta bola blízkosť stromov a vybudovaním riadnych parkovacích miest by mohlo dôjsť k poškodeniu stromov. Avšak v budúcnosti môže prísť k ich vybudovaniu, nakoľko Mesto Trnava aktívne pracuje na riešení statickej dopravy v meste.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
08. marec 2022

Majo

Tak to by ma zaujimalo ci sa aspon 1 stojisko v celej TT transformovalo, alebo sa vsetky sluby "vyposudzovali" a išlo len o bohapusté klamstvo od vedenia a primátora.

Statická doprava miesta taktiež len uberá, viz. lokality kde sa zaviedla = maľovaním čiar a osádzaním dodatočnych zákazov státia dané lokality prišli o desiatky miest. Na Spartakovskej sa spravilo 5 nových ale ubudli desiatky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania