Ulica Vladimíra Clementisa-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj 02. februára 2022

V suvislosti so zavedenim R2 zony Spartakovska chcem poukazat na nemoznost zakupenia parkovacej karty pre tuto zonu za zvyhodnenu sumu (1Euro/rok na jedno vozidlo/byt) pre rezidentov/ resp. majitelov bytov v bytovke Vladimira Clementisa 1,2,3 priamo susediacej s R2 zonou. Riesenim by bolo bud zavedenie R zony aj na ulicu Vladimira Clementisa resp do doby kym sa tak udeje aspon umoznit v prechodnom obdobi zakupenie parkovacej karty s podmienkami ake maju rezidenti R2.

03. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na Odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
03. február 2022

Majo

Na Spartakovskej stihli zrusit asi 40 parkovacich miest (pridali 4) za posledne 2 dni osadenim novych znaciek, takze ajtak sa tu nepomestime.
03. február 2022

Ondrej

Majo> Ako ich zrusili ? Co s nimi spravili ?
03. február 2022

Majo

Dali zakazove znacky
04. február 2022

Peto

Majo, na Spartakovskej ONI zrušili.. v inom podnete sa zas pytas, naco osadzaju značky, keď ide do platnosti zákon, ktorý zakazuje parkovania na chodníkoch. Ale hlavne, že ONI zrušili.. takto hrať na city...
04. február 2022

Ondrej Koso

A v inom zas pise ze je tu dost parkovacich miest...Ked tu parkuje 40 aut? Podla noveho zakona na chodnikoch uz parkovat nebudes moct a parkuju v cestnom pruhu takze konecne nebudu branit jazde.
04. február 2022

Juraj

V suvislosti pre mna novymi informaciami ohladom rusenia parkovacich miest v zone R2 (a je jedno ci osadili zakazove znacky alebo by to nechali na platnost zakona o parkovani na chodniku - vysledok je zrusenie parkovacich miest popri sidliskovej ceste) si myslim ze mesto to neriesi spravne.
Moznost napravy a ako take vnesenie spravodlivosti vidim v moznosti ze obyvatelia/rezidenti Trnavy z inych ulic by mali moznost zakupenia parkovacej karty s podmienkami rezidentov R2. Alebo aspon nizsou sumou, pretoze 300 eur na rok na jedno auto, mi pride prilis vysoka suma na zachovanie toho isteho standardu parkovania, t.j. ziadne zlepsenie skor naopak este zahustenie R2 zony zrusenim povodnych parkovacich miest ktore zona mala.
04. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
so zakúpením rezidentskej karty na prechodné obdobie pre nerezidenta z inej časti sa neuvažuje, bolo by to nesystémové a narušilo by to celkovú filozofiu parkovacej politiky. V budúcnosti sa uvažuje s postupným rozširovaním a zriaďovaním ďalších rezidentských zón.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
09. marec 2022

Lubos

Dobrý deň,mám taký problém s parkovaním,teraz sa spustila nová zóna parkovanie na Spartakovskej,chcel som si kúpiť parkovné za 1€ ale nedalo sa lebo bývam na Clementisa 3,doteraz som parkoval dole 10 rokov pod barkom pri vymenikovej stanici a vybehol hore schodmi ,teraz je parkovisko na Spartakovskej prázdne a na Clementisovej 1-3je problém s parkovaním .Posielam foto parkovisko na Clementisa 1-3 prepchate,auta stoja aj v strede,parkovisko na Spartakovskej min. 25 voľných miest , fotene o 17 a večer o 20:00.
09. marec 2022

kolombo

Lubo daj auto vedľa cesty.Tam je Zona B a večer sa tam neplatí..ani víkend.
19. marec 2022

dusan

Neodpustim si reakciu - no co pani vyssie komentujuci z februara, pomestite sa? A este su aj miesta nonstop volne po zavedeni R2. Zazrak nie ? No a mozmo sa ujde aj na ten barak na rohu pre R2 ako ziada autor prispevku Juraj, hm…
19. marec 2022

Majo

Nepomestim, mesto mi nedalo kartu aj ked som majitel bytu s pobytom ;) Rovnako asi stvrtina sudedov. Auto manzelka, byt manzel, na kartu zabudni. Auto musi mat priamo vlastnik, nie syn, otec, dcera, manzelka... preto stvrtina z R2 teraz parkuje v okolo mimo R2 ;)
19. marec 2022

Majo

Takze ja a iny z baraku ktory tu legotimne platime podielove dane aj dane z nehnutelnosti aj realne byvame parkujeme na Clementisovej pripadne priamo na Spartakovskej po 18.00, mozes sa ist pozriet kolko vecer stoji aut pri zimáku najblizsie k cinziakom 😀
19. marec 2022

dusan

V technicaku staci byt drzitel alebo vlastnik, rovnako ako pri leasingu je iba drzitel, vlastnik je leasingovka. Jedna navsteva u dopravakov - zmena drzitela - a mate kartu za euro. Preco manzel/manzelka obaja nemaju trvalak tam kde naozaj byvaju/ziju, pripadne ho jeden ma dokonca mimo TT, mesto tak prichadza o podielove dane!
19. marec 2022

Majo

Prečo prečo prečo... A prečo si rovnko nekúpim nové auto nie? Prečo mesto buzeruje ludi aby si prepisovali 20 rocne autá za 33 euro a behali po úradoch? Mesto je tu pre ludi nie naopak. Pozrite si napr. záznam z mestskeho zastupiteľstva kde to pán Lenghardt (občan zo Spartakovskej) vysvetloval osobne a aj im navrhol riešenie. Otázka či to poslanci aka skrachovaný priekupníci respirátorov aj tak ako navrhol spravia je otázna. P.S. pobyt majú inde v TT takze podielove dane platia.
19. marec 2022

Majo

A inak na Podjavorinskej su po vyše pol roku a odmietnutých petíciách tak spokojní ze to dali až na Lampáreň, či Reflex ci ako sa teraz vola tá markízácka sťažovacia sa relácia 😁 Tuším to uz aj vysielali.
31. august 2022

Juraj

Parkovanie dolu pri vymenicke v zóne R2 je už teraz (od 1.9.2022) možné pre obyvateľov Clementisa ak majú aktívnu kartu R6. Vraj ešte potrvá pár týždňov kým bude R6 spustená, ale na meste odbore dopravy a aj na mestskej polícii mi potvrdili že parkovanie v B a R2 je možné na aktívnu kartu R6 v čase nadobudnutia platnosti príslušného VZN od 1.9.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania