Ulica Študentská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Adam 24. februára 2022

Kedy budú zjednosmernené ulice po stranách Študentskej? Ďakujem

24. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet posielame na vyriešenie na odbor dopravy.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
24. február 2022

Jozino

Dobrý deň,
a prečo potrebujú cyklisti mať z každej strany tak široký pruh? nestačí im na jednej strane?
nie je možné jednu stranu dať už konečne do normálu ako to bolo?
vždy pred uličkou dať kúsok šráfovania ako to aj teraz je a krásne to môže fungovať opäť.
24. február 2022

Občan

Dať do pôvodného stavu celú ulicu...
25. február 2022

Filip

Nevidim dovod na povodny stav, ale cyklo by mozno naozaj stacil na jednej strane. Po pravde tam chodim len na zakusky, takze mi nevadi obcas zaparkovat dalej. Ale viem si predstavit, ze domaci musia byt na nervy.
04. marec 2022

Ondrej

Na od poved kedy - po volbach, ak si ludia zvolia niekoho ineho ;)
13. marec 2022

Michal

ulica je super, auta treba co najviac obmedzit resp vytvorit priestor pre dopravu za ktoru sa pred buducimi generaciami nebudeme musiet hanbit!
01. október 2022

Vladimír

Som na Študentskej domáci od jej vzniku v roku 1956. My, domáci, sme teraz úplne v pohode. Máme parkovanie vo dvoroch. Stav pred zriadením cyklotrasy bol pre nás katastrofa. Pred našimi činžiakmi celé hodiny parkovali vodiči, ktorí boli lakomí platiť parkovné v centre mesta a tí, ktorí boli leniví ísť do centra pešo, na bicykli alebo mestskou autobusovou dopravou. Nechceme, aby nám vodiči znova zapratávali ulicu autami, ako to navrhujú niektorí kandidáti na primátora. Pred zriadením cyklotrasy boli kvoli neprehľadnosti dopravné nehody každý druhý týždeň. Teraz? Za rok a pol asi dve....
28. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol vyriešený. jednosmerné pruhy v tejto lokalite sú.
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
31. október 2022

Vladimír

Problém vyriešený? To fakt? Ako je potom možné, že pred cukrárňou parkuje na cyklotrase každý deň niekoľko desiatok automobilov? Beztrestne, bez akékoľvek obavy z postihu za spáchanie dopravného prostriedku. Kde v Trnave parkujú autá na cyklotrase okrem tohoto miesta? Nikde. Prečo potom parkujú pred cukrárňou?
01. november 2022

Ondrej

Vladimír> kde vlastne sa tam da parkovat ked clovek ide pre zakusky ?
01. november 2022

Filip

Par krat som videl ako zaparkovali rovno na chodniku pre obchodom. Je inak dostsiroky, takze sa s tym da asi zit. ale ja som napriklad vzdy isiel do bocnej ulicky. A Billa je tak 2 minuty pesibusom. Zaparkovat sa da aj tam a sup na zakusky.
08. november 2022

Vladimír

Presne tak. Parkovisko na hodinu zdarma je pri Bille. Vždy sú tam voľné miesta. Dve minúty chôdze do cukrárne. Ak chcete regulérne zaparkovať dva metre od predajne, choďte do cukrárne na Evanjelickom dome. Majú tam úplne rovnaké zákusky.
16. január 2023

Vladimír

Cez víkend som išiel okolo cukrárne na Študentskej štyrikrát. Za desať minút som tam videl parkovať 6 áut. Na cyklotrase so zákazom zastavenia.
16. január 2023

Filip

To je ako Frantiskansky kostol pri Bernolakovej brane, tiez je tam zakaz parkovat iba pre srandu kralikov. Raz v zivote som tam videl auto s papucou ale to uz tam bol nejaky extremista niekolko dni.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania