Ulica Vajanského-oplotenie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Katka 13. marca 2022

Dobry den, skolka Vajanskeho v centre je specificka tym, ze nema pred vchodom svoj oploteny areal (tak ako napr. skolky na Prednadrazi). Rodicia radi chodia s detmi do skolky odrazadlami ci bicyklami, avsak ked maju pred skolkou nechat zamknuty hodnotnejsi bicykel, riskuju jeho ukradnutie. Vo vnutri v skolke ich nechat nemozu.
Mohli by ste preto vybudovat pred vchodom skolky oplotene bezpecne stojisko a prip. rozsirit stojisko (3 stojany tam su)?
Je mozne to stihnut este tuto jar?
Dakujem.
Rodicia

14. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, situáciu preveríme a budeme vás informovať.
Kto? odbor školstva

Mesto Trnava
11. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
umiestnenie cyklostojanov v zmysle aktuálne platnej legislatívy už nie je také jednoduché (ide o dopravné zariadenie a k tomu vydáva povolenie Dopravný inšpektorát). Keďže sa celý proces žiadosti predĺžil o zapojenie DI do tohto procesu, nevieme odhadnúť termín realizácie. Na uvedenom mieste určite nebudeme robiť klietku ani oplotenie, len pridáme stojiská na bicykle (ak to bude možné v zmysle noriem).
Kto? odbor školstva

Mesto Trnava
11. apríl 2022

Obcan

Z akeho dovodu nechcete pridat oplotenie stojiska? Prave to tam chyba. A o tom najma bol podnet…
Dakujem ta odpoved.
27. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po dôkladnom preskúmaní situácie sme zistili, že v danom priestore nám už normy nepovolia pridať viac ako jeden stojan (čo sú vlastne dva bicykle) a preto sme hľadali alternatívy ako situáciu vyriešiť. Momentálne pracujeme na inej alternatíve, ktorá zabezpečí v zmysle noriem dostatok stojísk pre odrážadlá, kolobežky a bicykle. Samozrejme, toto stojisko nebude žiadnym spôsobom „v klietke“, ale bude sa jednať o podobný druh cyklostojanov, ako tie, ktoré sa nachádzajú aj pred budovou MŠ.
Kto? odbor školstva

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.