Zbytočný prikázaný smer vpravo

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Stanislav 01. decembra 2014

Reagujem na zabudnutie odstránenia dopravnej značky "Prikázaný smer vpravo" na križovatke Jasnej a Nitrianskej ulici, označený na mapke v prílohe. Pri budovaní nejakého potrubia medzi Jasnou a Nitrianskou ulicou sa osadila značka prikázaný smer vpravo. (Prikladám fotku z obdobia pred prácami, kde značka NIE JE) Po dokončení prác sa na túto značku akosi "pozabudlo" a obyvateľom v blízkom okolí táto značka dosť komplikuje prejazd z Jasnej ulice na kruhový objazd. Červenými šípkami označená pôvodná možnosť odbočovania. Zelenou šípkou je NIEKOĽKONÁSOBNE predĺžená možná trasa k tomuto kruháču..
V mene obyvateľov priľahlých ulíc žiadame o vysvetlenie, či tá značka má nejaký význam, ak nie, prosíme to vrátiť do pôvodného stavu a značku prikázaného smeru odtiaľ čo najskôr odstrániť.

Ďakujeme

01. december 2014

Stano Benkovský

Obávam sa, že tá značka tam nieje náhodou, ale odkedy tam je, naša ulica sa zmenila na pretekársku dráhu, pretože všetky autá, čo tade išli na hlavnú vľavo, si to teraz švihnú okolo nás (Jasná = Tamaškovičova 15 až 12) a po 3,5 metra širokej ulici plnej odstavených áut sa ženú viac než 50-kou. Chodníky u nás slúžia ako parkoviská a tak všetci ľudia chodia po ceste. Ulica je kvôli stojacim autám a kríčkom neprehľadná a tak je len otázka času, kedy tu nejaký blázon niekoho zrazí.
02. december 2014

Vrták

Možno nechcú aby sa prechádzalo cez tú dvojprúdovku ...

Ale väčšinou sa tieto nezmyselné značky dávajú len kvôli policajtom, aby mali kde vyberať pokuty - sú to vygumované hlavy.
04. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zvislé DZ C2 prikázaný smer jazdy v križovatke Jasná (Šípová) - Nitrianska odstránime najneskôr v priebehu 50. K. T. 2014.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. december 2014

Stano Benkovský

Toto bol geniálny nápad Stanislav, značka zmizla, ďakujeme.
10. december 2014

Stanislav

Maličkosť, mohlo ma to aj skôr napadnúť.. :)

Ďakujeme kompetentným za promptné vyriešenie situácie. Pekný deň prajem.
15. december 2014

Flego

vybavené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania