Rýchlo a zbesilo

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Rád by som upozornil na situáciu v nočných hodinách na Východnej ulici ( za Tescom). Mnoho vodičov tuná skúša maximálnu rýchlosť svojho auta a funkčnosť bŕzd. Ak je možné účinným riešením by bolo osadiť 2 retardéry.

31. december 2014

Ľubomír Šupola

už dosť retardérov!!!! a stačilo aj kruháčov v tt!! za to, že sa tam občas prevezie zopár deb ilov, nebudeme predsa trestať ostatných normálnych vodičov...!!! platí tam 50-tka. ak je tam problém, treba volať políciu alebo si ich natočiť na mobil.
31. december 2014

Peter

Pokial viem ma sa predchadzat.. a nie potom ratovat..
07. január 2015

Peter

Naozaj je tam ten retarder nezmysel, pri odbocke na TESCO je prepadtuta cesta co funguje ako retarder samo o sebe. Nasi pani policajti by sa nemali po nociach zasivat a driemat pri ElektroMaxe oproti Tescu ale "patrolovat". Takto tam driemu a obcas vyletia za niekym, ze o polnoci nedal smerovku z kruhaca. Necudujem sa preto, ze maju pretekari klud :-)
07. január 2015

Peter Drahoš

Aj tak tu idu robit nove prechody tak budeme pozadovat vyvysene a nemusi byt spomalovac ako taky a tu nejde o cestu od tesca na veternu ale od piestanskej po tesco tak ze je to tam prepadnute je zbytocne vraviet..
22. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodičov nerešpektujúcich dopravné značenie treba oznamovať polícii. Osadením spomaľovacích prahov by najmä zásobovacie kamióny zvyšovali hlučnosť pri prejazdoch a tým by zhoršovali komfort bývania v blízkej novostavbe. Vzhľadom k vyššie uvedenému nebudú zatiaľ spomaľovacie prahy namontované.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
02. jún 2015

Martina

Pán Peter, môžem sa Vás spýtať na kvalitu bývania v Arborii Východná 1?
Vopred ďakujem za odpoveď.
02. jún 2015

Peter Drahoš

Doporucujem :D ako nechcem robit reklamu, ale naozaj je to kvalitne byvanie..ale ako vsetko aj toto ma svoje chyby. ..stacilo??
02. jún 2015

Martina

Co považujete za chybu?
02. jún 2015

Peter Drahoš

Niektore technicky nedotiahnute veci.. Napr. aj ked su kable tahane v chranicke su robene tak ze sa nedaju vymenit.. ukazali ako bude vyzerat byt na vzorovom, no napr. obklad je v uplne inej vyske...
02. jún 2015

Martina

Ďakujem za odpoveď. Nevadí Vám hluk od Tesca ako je klimatizácia pustená 24 hod. denne a nočné zásobovanie kamiónmi, ktoré majú pustené motory?
Ďakujem za odpoveď.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania