Okružná ulica-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Rastislav B. 05. júla 2022

Dobrý deň. Odpadky z kontajnerového stojiska na Okružnej ulici sa dostávajú do okolia (nové ihrisko vo vnútrobloku Okružná, ihrisko pod schodami Na hlinách).
Nedá sa s tým niečo urobiť? Pomohli by zapustené kontajnery. Ak nie je možné ich umiestniť na aktuálnom mieste, možno existuje miesto, kde by sa mohli presunúť. Bolo by to veľkým prínosom pre obyvateľou susedných bytoviek. Ďakujem.

06. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet z Okružnej ulice posielame na vybavenie, o riešení vás budeme informovať.

Mesto Trnava
06. júl 2022

Ján

Vymenené by mali byť postupne všetky staré stojiská, ale potrvá to pravdepodobne ešte niekoľko rokov, keďže to nejde spraviť všetko naraz.
06. júl 2022

natare

Toto kontajnerové stojisko by mali premiestniť už len z toho dôvodu, že je v zákrute, kde je aj prechod pre chodcov, je tam veľmi zlá viditeľnosť pre dospelého, nieto ešte pre deti, ktoré tadiaľ chodia do a zo školy. Okrem toho býva pravidelne zložitý prechod autom, keď ich práve vysýpajú.
18. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stojisko bolo vyčistené. Mesto Trnava má záujem riešiť problematiku, týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách, za účelom vyriešenia problémov s čistotou, poriadkom i s likvidáciou hlodavcov a súčasne s vytvorením parkovacích miest po zrušených stojiskách. Prioritou je budovať polopodzemné kontajnery ucelene, to znamená postupne pre jednotlivé sídliská v rámci mesta. Momentálne prebieha výstavba polopodzemných kontajnerov na uliciach Olympijská - Veterná, Rovná, A. Kubinu a Kalinčiakova. Ďalšia výstavba PPK bude pokračovať na sídlisku Linčianska.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
05. apríl 2023

Mária

Okolo odpadkovych košov na Okružnej ulici neporiadok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania