Ihrisko - obnova oplotenia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj 18. februára 2015

Oplotené ihrisko sídliska Na hlinách má poškodené oplotenie.
Hrozí nebezpečie úrazu.
Zároveň oplotenie takto stráca svoj význam, pretože užívatelia ihriska môžu ohroziť užívaním ihriska okoloidúcich ľudí a ich majetok.
Zdroj fotografie:
http://www.trnavskyhlas.sk/c/14917-futbalisti-zo-sidliska-na-hlinach-z-ihriska-odpracu-pravidelne-aj-dva-mechy-odpadkov.htm

19. február 2015

Flego

A pri tejto príležitosti skúste odpovedať aj na tento podnet http://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/6601/novy-problem-fc-burina Oplotenie má už viac ako 30 rokov a drží už len silou vôle.
20. február 2015

maja

pre administratory : ako funguje radenie podnetov do kategorií vyriešený x riešený x neriešený ... podnet na ktorý dal link Flego je v kategórii "riešený" - aj keď odpoveď zo samosprávy v novembri 2013 bola krátka a pomerne nekonkrétna " Ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať. " .... a od tej doby sa nič, neudialo .... oproti tomu niektoré podnety, čo sú staré 2 týždne sa dostávajú do kategórie neriešené... :) na kategóriu "riešené" stačí odpoveď ako napr. ďakujeme, budeme to riešiť bez akéhokoľvek konkrétneho vyjadrenia ?
22. február 2015

Odkazprestarostu.sk

Pre maja: Napísali ste to v podstate správné.
Admin
22. február 2015

Flego

Vidiš a máme návrh na zlepšovák:
To čo je v riešení, by mohlo mať kolonku kedy treba skontrolovať.
Príklad vyriešime v 2. štvrťroku tak sa poznačíš do kolonky 0715 a úplne super by bolo, keby sa dali podnety zoradiť podľa tejto kolonky. Tak by sa hneď vedelo, ktoré by mali byť vyriešené a ak niesú, idú do neriešených.
22. február 2015

maja

Vďaka za odpoveď adminovi...to co navrhuje flego by pomohlo- odpoveď by mala mať casove usmernenie - sa sa urobiť teraz, za mesiac, treba schváliť v zastupiteltve, je v planu bud rok, neurobíme nic...tak aby bolo jasne o akom cas.horizonte je rec, a co je nutné urobiť...a po akom case sa sa zkontrolovat co sa veci hybu.... jeste jeden zlepsovak...pokial sa posiela podnet inému subjektu je mozne zverejnit rovno komu to bolo zaslane? Stáva sa niekedy ze nikto neodpovie...a potom nie je jasne kto to ma na starosť...dakujem :)
26. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
umiestňovanie ihrísk vo vnútroblokoch sa bude prehodnocovať. VMČ v budúcnosti uskutoční prieskum názorov obyvateľov na túto tému a navrhne možné riešenia.


Odbor dopravy a komunálnych služieb
07. december 2015

Matúš G

Zatiaľ bez zmeny.
20. máj 2016

Juraj

Niečo sa zmenilo?
12. júl 2017

Matúš G

Sitá sú vymenené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania