Ulica Kollárova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Reklamný pútač na prívesom vozíku parkuje na mestskom parkovisku na Kollárovovej cez dve parkovacie miesta. Časť trčí do cesty a najmä zaberá dve miesta na plnom platenom parkovisku .

08. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
22. september 2022

Branislav Jankovič

Dva týždne prešli a nič ! Parkovisko plné a príves stále blokuje 2 parkovacie miesta . Načo mi je parkovacia karta do zóny, keď tam aj tak nemôžem zaparkovať?
22. september 2022

Branislav Jankovič

Stále takto .
27. september 2022

Rastislav

podobný príves je aj na Clementisovej vedľa DEMI sportu
27. september 2022

Branislav Jankovič

Clementisova ešte nie je zóna, to nikoho nezaujíma. Ja riešim parkovanie na B + porušenie VZN 477 . Bol som osobne aj na MsP a vraj sa tým budú zaoberať a vedia o tom, ale boli nejaký bezradný .
28. september 2022

Peto

Nemôžu nič, pretože toto parkovanie nie je oficiálne zakázané. Majitelia týchto reklamných prívesov sa už počuli a prestali ukotvovat konštrukciu o zem - tak to bolo definované ako čierna stavba. Legislatíva je teraz na nich krátka. Skôr sa čudujem, že ešte nikomu neruplin nervy a "nepozical" si navždy domov takyto opustený príves. Isto by sa dal na bazosi dobre spenazit.
28. september 2022

Branislav Jankovič

Ja to vidím jasne : VZN č. 566 -b) vozidlom – motorové vozidlo, ktoré sa pohybuje vlastnými
prostriedkami na základe vlastného pohonu kategórie L, M a N2; Bol som na MsP vedia o 3 takýchto prípadoch ale boli nejaký bezradný. Ja mám B v cene tak nebudem pozerať na nejaký príves, ktorý blokuje a obmedzuje, lebo mu nejako úradník dal kartu aj keď nemal .
04. máj 2023

Branislav Jankovič

Ulica Kollárova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Žiadam vás o "vyriešenie" dlhodobého parkovania prívesu TT 977 YL na Kollárovej ulici na parkovisku B . Podľa informácií z mestského nemá zaplatené parkovné ani vydanú parkovaciu kartu, napriek tomu blokuje parkovacie miesto .
Podľa všetkého je aj porušené VZN č.566, čl.2, 1b , a 2, kde je definované čo je to vozidlo a podľa toho predpisu to príves nespĺňa a nemá zaplatenú úhradu za parkovanie . Navyše je tam doplňujúce značka pri vstupe do parkoviska, že je povolené parkovanie vozidiel len do 5,35 m .
Takže trojnásobne porušenie mestských predpisov a stále tam zaberá miesto ! To si tu ozaj niektorý môžu robiť čo chcú ?
02. október 2023

Ján

Ulica Kollárova-reklama-vizuálny smog

Reklamný vozík zaberajúci jedno miesto na platenom parkovisku. Parkovné si neplatí.
28. december 2023

Ján

Ulica Kollárova-reklama-nevhodne umiestnená (na chodníku a pod.)

Pekný deň,

na D1-kovom parkovisku vedľa Ružového parku je už pár rokov odstavený vozík s reklamou. Nejedná sa o reklamnú stavbu, keďže nie je pevne pripevnený k zemi, avšak zaberá jedno parkovacie miesto, neplatí parkovné, a majiteľ na ňom zarába. Na obrázkoch je EČV vozíka, mail a telefónne číslo. Keďže pozemok patrí mestu, nemal by byť problém to vyriešiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania