Ulica Jiráskova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Meno 14. novembra 2022

Dobrý deň,
Chcem sa opýtať, či by sa nedalo niečo spraviť s týmto typom vozidiel na Jiráskovej ulici?

Píšem tento oznam po neviem koľkých mesiacoch (rok+) čo obchádzam toto auto. Som tolerantný, predpokladal som, že pán to tu má krátkodobo ale opak je pravda - pán tak tolerantný nebude voči obyvatelom.

Osobne si nemyslím, že takáto krabica tu má čo hľadať. Extrémne to kazí výhľad, či už keď vyberám syna z auta, keď sa musíme vyhýbať autám lebo je to obojsmerka (ráno a poobede je zvýšená premávka kvôli škole) .. robí problém aj pri parkovaní, zmenšuje priestor na ceste. Nehovoriac že majitel je úplne v inom vchode ..

Ak majiteľ nemá rozum aby ani po takej dobe našiel miesto pre túto krabicu, poprosím mesto o návrh riešenia.

14. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na riešenie na odbor dopravy. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
14. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na obojsmernej ceste musí zostať pri státí, resp. parkovaní šírka cesty 6 m, 3 m pre každý jazdný pruh, takže pri takomto parkovaní treba volať tiesňovú linku 158, resp. 159 a polícia bude vodiča sankcionovať za porušenie zákona 8/2009.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
07. február 2023

Martin

Z vyjadrenia samosprávy mi to vychádza tak, že by pri pravom okraji cesty nemali parkovať vôbec žiadne autá, nakoľko šírka 6m tam nezostane ani pri zaparkovanom osobnom aute.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania