Ulica Kalinčiakova-parkovanie-nevyznačené miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Milan Šouc 21. decembra 2022

Vážený pán Primátor, mal som za to, že ako držiteľ rezidenčnej karty R4, môžem parkovať aj na Kalinčiakovej, ale uuup, dnes som dostal nálepku s pozvánkou na MsP, s odôvodnením, že napriek tomu že je tam R4, nemôžem tam parkovať lebo parkovacie miesta nie sú vyznačené. Protivná, arogantná príslušníčka MsP, absolútne neznalá problému mi povedala to čo viem už skoro 4 mesiace a auto tam stálo Xkrát. Dnes o 9hod sa podarilo nalepiť. Všetka česť tej pani, napomenutie, ale pamätám sa veľmi dobre, keď v našom vnútrobloku Orion bola spoplatnená R4 až po vodorovnom a zvislom značení. Na otázku kedy budú na Kalinčiakovej vyznačené vodorovné parkovacie miesta som dostal odpoveď že NIKDY! Toto som úplne nepochopil, ďakujem za vysvetlenie kompetentným pracovníkom. EČV: BT 034 CK, ďakujem a pozdravujem

22. december 2022

Dusan

Robim co chcem a ako chcem,progresivny pristup radnice je niekedy na nezaplatenie 😁.
Pred nedavnom si obcania zatlkli 6860 klincov do rakvy na 4 roky. 👏
22. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie mestskej polícii. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava
22. december 2022

Ján

Zdravím, pokutu ste dostali asi preto, lebo parkujete mimo vyznačených parkovacích miest v značkou označenej parkovacej zóne. Predpokladám, že sa tam normovo parkovacie miesta nezmestia, ak nechcete na ulici zrušiť chodník alebo obojsmernú premávku. Najbližšie rezidenčné parkovisko je hlbšie v ulici za zadným výjazdom z Billy, prípadne, kto má garáž alebo dvor, ich môže použiť. Myslím si však, že ak by bol nedostatok parkovacích miest na tomto úseku cesty, bolo by možné ju zjednosmerniť. Počkám na vyjadrenie od mesta.
30. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako držiteľ parkovacej karty REZIDENT ZÓNY R4 môžete parkovať na spoplatnených parkovacích miestach v zónach R4, R5 a B. Ulica Kalinčiakova je súčasťou zóny R4 a na vjazde do nej je umiestnená dopravná značka 277 Parkovacia zóna (tak sú označené i iné parkovacie zóny), ktorá označuje začiatok zóny, v ktorej je státie vozidiel dovolené len na vyznačených parkovacích miestach a len za určitých podmienok uvedených na dodatkovej tabuľke. V predmetnom úseku ulice Kalinčiakovej nie sú vyznačené parkovacie miesta a preto je tu státie zakázané. Dôvodom prečo v tejto časti ulice nie sú vyznačené parkovacie miesta je skutočnosť, že šírka dopravného koridoru a skutočnosť, že sa jedná o obojsmernú komunikáciu neumožňujú legálne vyznačenie parkovacích miest bez ich zasahovania do chodníkov. Nie je vylúčené, že v budúcnosti dôjde k inej organizácii dopravy v lokalite.
Kto? Mestská polícia Trnava

Mestská polícia Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania