Modranka - vysadenie zelene na boku Denného centra

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
CtihodnyObcan 06. apríla 2015

Kedze Denne centrum v Modranke je jedinym strediskom na kulturu a je to centrum mestskej casti Modranka, malo by tomu zodpovedat aj jeho okolie. Nie je nutna ziadna velka veda,staci prekopat, vysadit par stalozelenych krikov,doplnit koru a hlavne osadit nizsi plot,aby sa zamedzil z cesty pristup pre psov. Hlavne aby sa z toho nestalo WC pre psov.
Aj kruhove objazdy maju krajsiu vysadbu ako okolie Denneho centra.

07. apríl 2015

Lepšia Modranka

Okolie denného centra - hasičárne by sa malo doriešiť komplexne ...zeleň, materiál spevnených povrchov, mobiliár, jeho nadväznosť na dedinskú ulicu a ulicu Ivana Krasku - tzv. uličky ....Bolo by dobré to projekčne riešiť spolu s rekonštrukciou Dedinskej ulice, a ideálne do procesu zapojiť občanov - komunitné plánovanie - na začiatku projektu v rámci tvorby zadania ( o čom by daný priestor mal byť, ako si ho občania predstavujú... a v rozpracovanosti na pripomienkovanie návrhu...
10. apríl 2015

Štefan

Podľa mňa ste s tými podnetmi v Modranke úplne trápny, veď je to len obyčajná dedina, s ktorej spravili miestnu časť Trnavy a tvárite sa ako keby to bol NEW YORK ...
10. apríl 2015

Lepšia Modranka

...milý štefan ...my vieme že je to "dedina" ....a jediné čo chceme aby to bola "pekná dedina" ...tak ako sa dávajú na poriadok okolní dediny, mesto...To že sme mestská časť Trnavy má jednu veľkú nevýhodu - nie sme svojim pánom, a v Trnave sa na nás zabúda - a štandard, rozsah je riešenia problémov je tu odlišný od iných metských častí - k horšiemu. A to že tu zverejňujeme svoje podnety - tak ako ostatný obyvatelia z iných mestských častí je dúfam legitímne :) ...a keď si porovnáš počet podnetov zistíš, že za modranku je ich výrazne percentuálne menej ako z iných mestských častí :)
11. apríl 2015

Emil

Štefan. A podľa mňa ty musíš byť hádam priamo zo samotného New Yorku. A vieš podľa čoho to usudzujem? Nuž po anglicky si názov mesta New York napísal úplne bez chyby, ale tvoja slovenská gramatika je úboha. Správne si mal napísať, že STE TRÁPNI a Z KTOREJ, nie S KTOREJ. A dokonca neobstojí ani pojem miestna časť Trnavy, lebo žiaľ ide o MESTSKÚ časť. A napokon máš aj celkom pravdu. Modranka, nech je tá najobyčajnejšia aká len môže byť, ale nech tu máme krásne, a nech sa Modrankavčanom tu príjemne žije a býva. Ty Ňjújorčan :-D.
25. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava v najbližšom období neplánuje vysadiť kríky v tejto lokalite.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. apríl 2016

tin

bodaj by mal ŠTEFAN pravdu a Modranka by bola iba obyčajná dedina a nie mestská časť Trnavy!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania