Ulica Ľudmily Podjavorinskej-strom-napadnutý

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Zuzana Barátová 10. apríla 2023

Dobrý deň, chcela by som nahlásiť strom v "havaríjnom" stave, ktorý sa nachádza na Ulici Ľudmily Podjavorinskej pred bytovým domom 2548/31-33. Strom je napadnutý brečtanom, ktorý ho už nebezpečne ťahá k zemi, koreňový systém je vydutý a strom poškodzuje plot záhrad patriacich k bytovému domu 557/22 na Kollárovej ulici. Potreba odstránenia tohoto stromu bola skonštatovaná ešte v priebehu minulého roku pracovníkmi MÚ z odboru zelene. Do dnešného dňa tak urobené nebolo a strom sa ešte viac naklonil v dôsledku silných vetrov. Strom ohrozuje ľudí a bráni plnohodnotnému využívaniu priestoru záhrady. Vopred ďakujem veľmi pekne za vyriešenie môjho podnetu.

12. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
19. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyvrátený strom bol v 19. týždni odstránený , podnet z lokality na Ul. Ľ. Podjavorinskej bol vyriešený.
Kto? Referát zelene

Mesto Trnava
19. máj 2023

Zuzana Barátová

Dobrý deň,

asi došlo k omylu, pretože predmetný strom nám stále padá na plot a ohrozuje nás. Asi ste odstránili iný strom a nie ten, o ktorom píšem ja. Poprosím o urýchlené riešenie môjho podnetu.
Ďakujem.
07. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný strom, ktorý je na foto a bol padnutý na oplotení, bol odstránený. Pisateľ nám ozrejmil, že chcel iný strom dať dole, čo je vysoká zdravá ale naklonená borovica. Bola podaná žiadosť na výrub.
Kto? referát zelene

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania