Ulica Juraja Slottu-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
kolombo 18. mája 2023

Dobrý deň.Chválim parkovaciu politiku,ale tu Vám to nevychádza v R6 na J.Slottu a T.Tekela.Na T.Tekela č.4 ste vyznačili,vlastne vytvorili parkovacie miesta oproti stojacim autám,zjednosmernili celé parkovisko,ale vo všetkých vnútroblokoch na J.Slottu ste to nespravili.Vo všetkých vnútroblokoch na J.Slottu chýbajú parkovacie miesta,kde skutočne postačí ich len zjednosmerniť a navýšiť parkovacie miesta,ktoré naozaj chýbajú.

18. máj 2023

Adrián Mních

Odporúčam ( Bučianska, Clementisa) parkovať pred školou UCM - vchod od Lidla na družbe
18. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
18. máj 2023

Lubo

Adrian Mnich, pozorny citatel si moze vsimnut, ze podnet je k Slottu. Ale posielat aj rezidentov z Clementisa a pod. parkovat na Buciansku, ked vozia napr. deti, seniorov, pouzivaju auto viac krat za den, ci po poobednej sa vracaju domov, zvlast az aktualne “novembroveho” pocasia, asi nebude z tych lepsich napadov. Stav s parkovanim bol problematicky, ale aktualne sa stal od 20.4. okamzite kritickym najma na Slottu a mozno len preto, lebo bola aplikovana presne takato predstava z cias minulych “porucime větru, desti” a natlacime auta ako lodne kontajnery, ved v zone su stale volne miesta. Co tam po potrebach jednotlivca, ci rodiny. Apropo, tiez pridam jeden z tych “lepsich” napadov: V Talianska som si vsimol plosinove parkovanie, kde jedno auto si hydraulikou vodic zdvihol a druhe parkovalo pod nim (riesia najma “leziaky”, dovolenkarov…).
18. máj 2023

Adam

Adrian Mních》otvor nám bránu, dôjdeme si zaparkovať k tebe zadarmo

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania