V jame-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Zuzana 18. mája 2023

Dobrý deň, zaujímalo by ma či je toto bezpečné parkovanie, či na strane Centra voľného času, je zrušeny chodník. Podľa mňa je to nebezpečné, pohybuje sa tam kvantum detí, zrušiť chodník úplne.
Ďakujem

18. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
18. máj 2023

Ondrej

Ak som dobre pochopil ten chodnik je zruseny a je z neho parkovisko.
Vpodstate ak idete od kopca tak ten chodnik sa pri vymenicke konci - bezpecny chodnik po celej dlzke je na druhej strane a trvalo dlho ho do takehoto stavu dat (srafovane ciary pri parkovisku dopravakov)

Na tejto druhej strane potom ludia nebezpecne prechadzaju po ceste, alebo potom prejdu okolo vymenicky a deru tam travu a dalej prechadzaju zbytocne krizom cez cestu
19. máj 2023

Zuzana

Ja veľmi dobre viem, že sú tam parkovacie miesta. Ja sa pýtam, či je to bezpečné. Primárne sú tie miesta určené na krátkodobé parkovanie ak idete do škôlky, centra voľného času. Myslíte je bezpečné obchádzať auto, keď mama, otec stoja za týmto a prebehovať cez cestu? Ráno a poobede sa tam točí veľa áut.
20. máj 2023

Ondrej

Zuzana>

tie miesta nie su na kratkodobe statie - je to proste zona R3 a mozete tam stat kolko chcete ak mate riadne zaplatene (akymkolvek sposobom)

preco by mali obchadzat to auto ? Na tej strane sa len parkuje, pesi chodia po vedlajsej strane kde naopak nema ziadne auto stat. Su tam dva prechody pri vstupoch do arealu a tam je bezpecne prechadzat.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania