Kamenná cesta-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobrý deň, chcel by som sa informovať či je podľa VZN 345 možná takáto stavba v záhradkárskej oblasti na Kamennej ceste. Stavba pozostáva z dvoch 40 palcovych kontajnerov vedľa seba a jedného 40 palcoveho položenom Nakoľko mám zato že podľa článku Z 05 Záhradkárske osady táto budova nespĺňa podmienku uvedené v tomto VZN.

22. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
24. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Stavebný úrad dňa 23.05.2023 vykonal prešetrenie podnetu, na mieste bol zistený stavebník – majiteľ uložených kontajnerov. Stavebné úpravy kontajnerov boli stavebným úradom s okamžitou platnosťou zastavené. Následne bude stavebný úrad postupovať v zmysle ustanovení stavebného zákona. Bude viesť konanie o odstránení stavby resp. o jej dodatočnej legalizácii.
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
27. máj 2023

Citizen

Mňa by zaujímalo prečo v tomto prípade mesto dokáže zastaviť “stavebné úpravy” aj keď v totmto konkrétnom prípade vôbec podľa zákona nemusí ísť o stavbu podobne ako v prípade voľne stojacej reklamy umiestňovanej po celom meste súkromnou spoločnosťou. Zákon predsa platí pre všetkých rovnako nie?
03. jún 2023

Peter Durin

Žeby ten co profituje z reklam mal väzby na poslancov? Mesto? Alebo bol jeden z nich? Pravdu sa nikdy nedozvieme a reklamy nikto neodstráni... Ako napriklad tie dve reklamy na vozikoch pri Bille🤣stoja tam cely rok na platenom parkovisku a nikto to nerieši...mesto wake upp!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.