Ulica Andreja Žarnova-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Pali 04. júna 2023

Je toto podal Vas normalne?Vid foto

05. jún 2023

Adam

Ty kks, tak ja som si myslel, že tie kvetináče tam dali preto lebo tam idú spraviť parkovisko a zrušia aj ten trávnik vedľa vchodu oproti starej nemocnici, pre všetky sanitky aby sa tam zmestili a nič sa nezmenilo😂 sanitky stále stoja na chodníku aj na cyklotrase na "chrápuňa" 😆
05. jún 2023

Adam

Hlavne, že to iniciovala nemocnica tú zmenu organizácie dopravy...kvôli tomuto, že nič sa nezmenilo? To si z nás s prepáčením robia...srandu?
06. jún 2023

Peto

tie medi-taxiky tam takto zvyknú stáť roky rokuce. Za ten čas si nemocnica mohla urobiť vyhradené parkovisko pre tieto vozy na tom trávniku vedľa vchodu.
06. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor územného rozvoja a koncepcií

Mesto Trnava
07. jún 2023

Adam

Ja idem v pondelok do tej "novej" nemocnice na kontrolu. Zoberiem si aj meter a keď tam budú stáť sanitky na tom chodníku a nebude aspoň 1,5m voľný priestor na chodníku, tak zavolám mestských a taký cirkus narobím, že to ešte nezažili. Môžu sa tešiť
07. jún 2023

Adam

Samozrejme vodiči sanitiek za to nemôžu, za to môžu tí vypatlaní odborníci, ktorí sa hrajú, že sú kompetentní.
08. jún 2023

Peto

myslíš zadávateľa stavby novej budovy nemocnice, jeho projektanta a zhotoviteľa? veru, tak ti asi boli nekompetentni keď to takto zhovadili. Sú nemocnica, mohli myslieť na to vopred, že tam budú potrebovať zastaviť meditaxiky. Ak by tam stromy a cyklac nebol, tak by tam stáli stále tak isto, vid foto vyššie.
10. jún 2023

Zdenko

Šialené.To je fakt fakt sekta.
10. jún 2023

Zdenko

V roku 1490 ked postavili špital a v roku 2007,keď dostavali Pavilon chirurgických disciplín ,ktorý započali stavat ešte za socíku,ako nemocnicu pre atómku, mali myslieť na ,,cykláč,, a spraviť širšiu ulicu A.Žarnova,aby Peťo mohol raz ,v rámci schválenej koncepcie výstavby cyklotrás postavit širokú cyklotrasu medzi tieto dve nemocnice.Človeče.Tak to je iný kentus.
10. jún 2023

Zdenko

a záverom už len jedna otázka.Kto v 90tych rokoch,ked sa delila republika,privatizovalo,kradlo,krachovali podniky,nezamestnanost 17 %, kto mal vtedy mysliet na to,že tu raz niekto bude chciet stavat Route 66 pre bicykle zrovna tam,kde bola priorita postavit špitál pre pacošov v krajskom ,okresnom meste Trnava ?
11. jún 2023

Zdenko

posielam dve fotky,pôvodná Záhradnícka ulica,kde bola zastavka autobusu,ktorou sa mohli občania,pacienti priviezť k nemocnici.Zahradnícku ulicu potom zbúrali a začali stavat nemocnicu pre atomku.Po revolúcii nedokončenú stavbu dostaval štát a presťahoval do nej chirurgiu .Obdoba Zahradnickej ulice ale ostala zachovana.Pre potreby obyvateľov mesta,pacientov atď.A teraz,arogantný Peter Bročka, v snahe zachránit čo domrvil svojim cyklochodníkom,odstaví túto dôležitu ulicu.Hamba.
02. júl 2023

Adam

😆😂tak toto je naprostá retardácia tie kvetináče, namiesto toho aby tam dali nejakú rampu alebo výsuvný stĺpik, tak oni tam kopnú obrovské kvetináče jak keby to je voľáky park v historickom centre 😂😂😂keby sa niekto nudí zajtra ráno (pondelok) okolo 8:00 sa prídete pozrieť na tú zábavnú šou pred vchodom do starej nemocnice...uvidíte sanitky stáť na cyklochodniku a chodníku, cúvajúce autá spopod toho úzkeho podchodu a cyklistov ktorí musia ísť krížom cez cestu a možno aj sanitku ktorá nechce čakať v zápche ísť na urgent cez cyklochodník 😆🤡 len kvôli retardovaním stroskotancom, ktorí si tam chcú spraviť botanickú záhradu
02. júl 2023

Adam

Načo sem aj písať voľáke podnety, za dva mesiace sa nič nevyriešilo pred urgentom stále parkujú zadarmo ľudia celý deň, sanitky alebo policajti stoja na cyklopruhu a pred vchodom do starej nemocnice veľký cirkus. Doneste si stoličky a pukance a sadnite si tam, lepšiu komédiu neuvidíte ani v televízii.
06. júl 2023

Pali

Co tolko na tom riesite?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania