Priemyselná ulica-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Od mikovíniho ulice po bulharskú, chodník na priemyselnej ulici v hrozno stave, neprechodný, s kočíkom bez šance. Možnosť ísť len po ceste, po ktorej to nie je vôbec bezpečné, po rekonštrukcii cesty tu autá zvýšili svoju rýchlosť. Výsadba, ktorá mala prebiehať na jeseň (2022?, 2023?) zrejme stále neprebehla. Vieme nejak zlepšiť stav chodníka aby bol aspoň prechodný? Vyčistiť chodník? Dobetonovat chýbajúce časti? Spraviť prechody k prevádzkam cez “výsadbu”?

08. jún 2023

Tomáš Ladvenica

Priemyselná ulica-chodník-bariéra na chodníku

Chodník neprechodný v zlom stave. Možnosť ísť len po ceste, ktorá po rekonštrukcii nie je bezpečná nakoľko tu autá začali lietať. Sľúbená výsadba ktorá mala prebehnúť po rekonštrukcii cesty, zatiaľ neprebehla. Nepokosené, problém prechodu z chodníka do okolitých prevádzok, s kočíkom len po ceste. Prosím o pokosenie, opravu chodníka, na niektorých miestach stačí len vyčistiť a chodník bude široký.
12. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát zelene

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania