Nebezpečné parkovanie automobilov na Priemyselnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Milan M. 08. marca 2018

Žiadame Vás o vyriešenie nebezpečného parkovania na celej Priemyselnej ulici. Osobné automobily vodiči, a to najčastejšie študenti Pedagogickej fakulty Trnavskej univerzity alebo zamestnanci okolitých firiem odstavujú na pri ceste z oboch strán, pričom hrozí kolízia pri prejazde osobnými alebo nákladnými automobilmi.
Jedná sa o hlavnú prístupovú cestu do mnohých firiem, ktoré sídlia na Priemyselnej ulici v Trnave v priemyselnej časti mesta.
Žiadame o operatívne osadenie dopravných značiek zákaz zastavenia na oboch stranách celej Priemyselnej ulice, nakoľko hrozí nebezpečenstvo kolízie pri prejazde.
Navrhujeme dobudovanie pozdĺžnych parkovacích státí na trávnatých (často blatových a neupravených) miestach, ktoré by boli spoplatnené za parkovanie.
Ďakujeme

08. marec 2018

kolombo

No tí ľudia Vám poďakujú.Keď toto sú nebezpečné situácie,tak neviem.Takýchto áut je po celej Trnave desiatky,možno stovky.Treba byť len trpezlivý.Nikto vám tam nespraví parkovacie miesta.
10. marec 2018

Miloš

Podla fotiek to nevyzera byt aktualny stav, ale tak spred pol roka (olistene stromy)...
10. marec 2018

majo

Miloš to nevadí že (niektoré) fotky sú staré, ale situácia sa nezmenila, ba naopak. Autá už stávajú na oboch stranách, v križovatke, pred vjazdom do dvora....
Treba si uvedomiť, že to je priemyselná zóna, kde je väčší pohyb kamiónov a nákladných aut, ako niekde v meste.
PS: na strane chodníka je už zákazová značka, ale aj tak sa tam parkuje a kontrôl je málo.
12. marec 2018

Milan M.

Majitelia okolitých nanovo zrekonštruovaných areálov, v ktorých sa nachádzajú mnohé firmy, by mali myslieť aj na parkovacie miesta pre návštevníkov alebo zamestnancov a nespoliehať sa, že sa bude parkovať na prístupovej ceste. V okolí je dostatok nespevnených-zelených plôch , ktoré by sa môžu prehodnotiť na parkovacie miesta resp. opraviť chodníky pre peších a vysadiť pár stromov. Bude to krajšie vyzerať a splní to aj účel. Kolízny stav nastáva, keď sa stretnú dve protiidúce automobily, nedajbože kamión. Autá sú často parkované v blízkosti križovatiek.
19. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný pozemok nie je vo vlastníctve Mesta Trnava, preto vzniknuté kolízne situácie nemôže samospráva riešiť inak ako policajne. (V nutnom prípade sa obráťte na Mestskú políciu na telefónnom čísle 159.)

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania