Vytvorenie nájazdovej rampy na poštu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lenka 23. apríla 2015

Pošta na Trojičnom námestí + balíkové oddelenie nemá bezbariérový vstup.
Miesta je dosť a dala by sa vybudovať nájazdová rampa pre vozíčkarov, mamičky s kočíkmi...
Ďakujem

23. apríl 2015

mario

V máji začína rekonštrukcia vnútorných priestorov, balíkové oddelenie sa presťahuje do hlavnej haly a pokiaľ sa nemýlim v pláne je aj vybudovanie bezbarierového prístupu do budovy.
24. apríl 2015

Peto

Ako Mario píše, takú istú informáciu som zachytil aj ja
24. apríl 2015

Viktor

A čo ten výťah pri pravom zábradlí? S kočíkom sa zas dá ísť na priehradku v Dome kultúry.
S balíkovým je to žiaľ pravda, ak ho však presunú do hlavnej haly, dúfam že sa nepredĺži už teraz zúfalo dlhé čakanie...
24. apríl 2015

Peter

Viktor, rampa je tam na okrasu, s kocikom ta nevyvezu, vlastna skusenost. V ROH je to otvorene kratko a hlavne ti nevydaju doporucene listy. Posta je jeden kolosalny bordel, statna institucia kam chodia ludom obsielky, dochodky atd a nevedia sa k nim uz 40 rokov dostat, ked su imobilni.
27. apríl 2015

Gusto

Suhlasim a pridam svoju skusenost. manzelka je na invalidnom a v case ked bola na tom zle jej prisiel balik. Objednala si lieky (doplnky) z internetu, kedze je to lacnejsie. Mila pani postarka si samozrejme ulahcila pracu vhodenim zlteho papierika do schranky. Mne ako manzelovi balik nechceli vydat, vobec neviem preco! Manzelka cela zufala teda volala na postu co ma robit a ako sa ma po balik dostat, kedze bola v tom case imobilna. Veduca hlavnej posty jej odporucila, zaplatit (!!!) si opatovne dorucenie balika ktory jej ale prvykrat nebol vobec doruceny! To uz kde sme, aby sme dvakrat platili postovne??? To uz je vrchol co si postarky dovoluju! Nehovoriac o tom, ze na postu sa stale dostat neda!
27. apríl 2015

j.

Slovenska posta je jedna zhnita nefungujuca spolocnost. nedorucovanie balikov prip.ani nemat oznamenie o baliku nieje nic nezvycajne.
06. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
16. 3. 2015 bolo vydané tunajším stavebným úradom stavebné povolenie na stavbu: "Pošta 1 - rekonštrukcia a modernizácia pošty" v Trnave (Trojičné námestie, Pekárska ulica).
Poštový priestor je pre verejnosť prístupný cez hlavný vstup z dnešného chodníka pešej zóny Trojičného námestia. Hlavný vstup je výškovo posunutý od chodníka 1635 mm. V súčasnosti na schodisku je na samostatnej konštrukcii, mimo pôvodného zábradlia namontované zábradlie, na ktorom je osadená pojazdná odklopná plošina pre ZŤP, Omega. Táto plošina sa pred začatím prác demontuje a v tomto priestore sa vybuduje nová rampa.
Nová rampa umožní pohodlný vstup na podestu pred hlavným vstupom do objektu a následne do hlavnej poštovej haly a výrazne zlepší služby pre ZŤP a mamičky s kočíkmi. Rampa bude umiestnená po pravej strane hlavného schodiska do objektu. Je navrhnutá ako dvojramená s nástupom z chodníka , po pravej strane pešej zóny.

Odbor stavebný a životného prostredia
06. máj 2015

Lenka

a bude sa bezbariérovo riešiť aj vstup na balíkové oddelenie?
02. október 2015

Matúš G

Rampa je pred dokončením. Takže čoskoro vyriešené.
04. december 2015

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania