Ulica A. Žarnova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Adam 13. júna 2023

Dobrý deň prajem, chcel by som navrhnúť riešenie nebezpečnej situácie pred vstupom do starej nemocnice. Je to už proste neúnosné, kvôli tomu úzkemu podjazdu kde sa zmestí len jedno auto. Navrhujem dva najlacnejšie semafory s minútovymi intervalmi. Je to už predsa ukludnené miesto, keďže Záhradnícka ulica je slepá ulica, sú tam kvetináče, ale aj tak je to nebezpečné, keďže keď sa stretnú dve autá pri podjazde vždy musí niekto cúvať, a hrozí nehoda pri cúvaní buď s chodcami alebo cyklistami, ktorí idú po cyklochodniku. Vhodné umiestnenie semaforov som vyznačil na obrázku. Budem vďačný za toto riešenie a myslím, že aj každý normálne zmýšľajúci človek. Chcem aby tam bol konečne naozajstný poriadok v cestnej premávke. :)

13. jún 2023

Zdenko

hmm,a keď pôjde dnu sanitka s pusteným majákom a húkačkou, a padne na ňu červená ???? Čo potom ? Možno by fakt stačilo uznať, že cyklochodníķ nasilu vrazený pred vchod do ,,špitála,, je blbost.Zrušit totok ,,zverstvo.Nech to Peťo zaplatí zo svojho.Má plat vyšši ako poslanec Národnes rady SR .O tunelovaní cez investície v meste,kde sa vždy cena navyšuje oproti verejnému obstarávaniu už ani nehovorím.
13. jún 2023

Adam

Véd aj bez cyklochodníka to tam je také isté aj bolo. A keby aj sa to tak stalo, tak by sa preboha nejako potlačili ľudia predsa. Na normálnom svetelnom semafore to je ako? Tiež ide na červenú sanitka a auta sa potlačia nejako do strán aby prešla. Ja som není jeden z tých čo len nadávajú v šenku alebo doma s pivom v ruke, ale hľadám riešenia aby bola každá skupina v bezpečí. Je pravda, že ten cyklochodník mohol ísť radšej po Dohnanyho ulici ale už je tam ten cyklochodník a nezmeníme to.
13. jún 2023

Adam

A áno pán primátor je možno arogantný ale mali prísť ľudia k voľbám keď ho tam nechceli. A toto, že niekto kradne: keď máte dôkazy tak kľudne choďte na políciu. Už ma to fakt nebaví. Nezaujíma ma politika ani politické strany, mňa zaujíma len to aký pozitívny vplyv budú mať činy daných politikov pre ľudí v meste (to je jedno či vodiči, invalidi, cyklisti, chodci).
14. jún 2023

Ondrej Koso

Zdenko ako presne sa tuneluje? Ktore firmy su do toho zapojene? Uz si to bol oznamit ?
14. jún 2023

Zdenko

Adam.Dobrá správa.Cyklochodník pôjde aj cez Dohnányho.Prikladám foto.Viac na Bročkovom fakebúku.
14. jún 2023

Ondrej Koso

Ja sa tam pytam ci si to bol oznamit. Pravda o Trnave bola smeracka sacka tak ako Kopunkov bezrespektu kde nevedel ani povedat odkial ma na vydavanie peniaze.... Ani jeden to neoznamil tak ako ty keby to bola pravda uz Brocka by uz sedel pred sudom..Takze ked mas dokazy tak sup sup inac budes len za klamara :)
14. jún 2023

Zdenko

pan Koso.Súčasťou mojej pracovnej náplne je aj nahlasovanie podvodníkov na políciu ,a následne spolu s právnym zastúpením účasť na súde proti takýmto firmám alebo ľuďom.Z dlhoročnej praxe ,od roku 1996, ked som spromoval,Vám môžem povedať,že pokial na polícii nepreukážete úmysel páchať trestný čin,tak Vás policajt pošle domov.Úmysel znamena ,že pán Bročka dobrovolne vyhlási,že úmyselne chcel poškodit mesto,za účelom obohatenia sa.To on nikdy samozrejme neurobí.Ešte by bola možnosť,že by ho chytili pri preberaní úplatku,alebo obdobnej protihodnotu.To je ale tiež ťažko preukazné.Taky je Slovenský trestný poriadok.Preto je toľko vagabundov na slobode.Preto si prosím Vaše rady strčte za klobúk.
14. jún 2023

Ondrej Koso

Aha takze si len vymyslas a trepes. Ked niekoho z niecoho obvinujes aj to dokaz inac radsi drz hubu. Obvinili a odsudili vela ludi a nikto sa nemusel priznat ale ked citas rozne blafy nemozes otom vediet. Takych smutnych ludi jak ty mi je luto.
14. jún 2023

Zdenko

pán Koso.Kde nie su argumenty,tak tam sú vulgarne výrazy,alebo svaly a päste.A odkial beriete presvedčenie ,že som smutný? To čím trpíte sa v obore psychológia volá ,,Projekcia,,
14. jún 2023

Ondrej Koso

Moje argumenty? Vsak ty tu niekoho obvinujes a tvoj argument je nejaka vymyslena stranka.ty mas davat argumenty ty projekcia. Smutny si strasne len si to nevies priznat. Este aj plat niekomu zavidis.
14. jún 2023

Zdenko

pán Koso.Prepáčte,ale nebudem s Vami ďalej ,,dišputovať,, Každý z nás je iný mentálny svet.
14. jún 2023

Dusan

Tak ci je to v ramci zakona alebo nie,ked mesto mina peniaze obcanov na pokuty a to len preto ze si svoju pracu nerobia poriadne musi zdvihnut zo stolicky kazdeho kto ma vsetkych 5 pokope. Nakupy,navysene zakazky,zadavanie bez vyberoveho,prehraty sudny spor atd.
15. jún 2023

Ondrej Koso

No ja si velmi dobre pametam na jeden pripad za Butka ked pokazili verejne obstaravanie a muselo mesto zobrat neviem uz presne kolko ale urcite cez 1 mil eur uver. Ten splaca mesto doteraz. A to by som tu mohol vypisat par stran ked nebolo este verejne obstaravanie co vsetko sa platilo. Tak a teraz si to porovname s pokutami za 30 tisic kde v jednom pripade dostalo mesto z eurofondov skoro milion eur a pri druhom ziadna dalsie stotisice. A aj po zaplateni sa mesto odvolalo takze to moze doapadnut aj tak ze to bude opacne. Sudny spor bol kvoli tomu ze takisto mesto darovalo ze 1e pozemok z hodnotou par mega, ten pribeh asi kazdy pozna. Niekto pekne zarobil ale mesto to nebolo...No a kazdy rok mesto ziskava miliony s roznych fondov a na dalsie obdobie to budu dalsie desiatky milionov kedze ma velmi dobre nachystane projekty a je najuspenesjie mesto v ich ziskavani. Ked sledujes aj ine obstaravania tak vela projektov bolo obstaranych za o dost nizsie ceny ako bolo stanovena cena . Su aj take kde sa cena navysovala a vsetky dodatky su zverejnene takze ked tam je nejaky problem a nebol dovod na navysenie tak by to mali preverit lebo ja ako laik neviem ci to bolo opravnene alebo nebolo. Ale tu su ludia oznacovani ako tunelari a ked je treba dat dokazy tak nic. Mne to teda cele vychadza ze ked je nejake pochybenie tak to ma zacvakat Brocka a spol a ked ziskavaju miliony na x projektov tak je ticho a oto sa pricinil asi duch svaty.
19. jún 2023

Ján

Podľa mňa to je celkom fajn nápad. Alternatívou je rozšírenie vjazdu / vybudovanie druhého, čo by však bola príliš veľká investícia, takže toto je dobré.
20. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
04. júl 2023

Adam

No čo teda, už prešli dva týždne...
04. júl 2023

Zdenko

Včera keď som poobede išiel od mamičky zo špitála,tak na cyklochodníku pred zmrzlinu bola zaparkovaná policajná Kia.Bez príslušníkov,bez majákov.Aj som chcel zastať a odfotit to pre milovníkov Route 66 a'la bicyglomen Peťo,ale išla hneď za mnou sanitka na majáky tak som nemohol zastať a blokovať už aj tak dosť zúžený vjazd do nemocnice.Chápete,doľava sa odbočiť nedá po novom,jedine žeby ste bol sanitkár čo to tam rúbe cez cykláč.Koťuha jedna.Nechápe,že na botanickú záhradu od Peťa sa má kukat,a nie tade rúbať sanitkou zachraňovať životy.
04. júl 2023

Adam

Tak to boli asi nejakí arogantní kreténi👌oni majú ísť príkladom, ale niekedy mám z policajtov dojem, že majú 👃 namiesto hlavy.
04. júl 2023

Zdenko

Dnes Tý arogantni kre...stáli na vyznačenom cykláči na Zahradníckej ulici,hneď pred pohotovosťou.Tiež nikde nikoho,ani príslušnik,ani majáčik.Stoja tam denne.V týždni tam stála sanitka z basy.Tiež opustená.Koťuhy,si to zľahčili,a nepostavili sa niekde na vyznačené parkovisko.Neviem čo ich to všetkých máta pred tú nemocnicu parkovať na hulváta cez cykláče a zachraňovať životy...
06. júl 2023

Zdenko

Pre Adama.Posielam spominanú fotku.Nie je odomňa ale od Paliho.Som mimo TT.Ale pôjdem spraviť pár záberov dnes ,zajtra keď pôjdem okolo k mamičke .PS: možno Ty príslušnici nie sú to čo si o nich napísal.Možne je ten čo tu k špitálu tlačí tieto holandské riešenia to čo si napísal na prislušníkov.
12. júl 2023

Sauron

Ulica A. Žarnova-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Prosím vás, ako mohlo toto prejsť? Keď idem do nemocnice, tak treba dať pozor na saganov, potom na chodcov, občas pustiť auto a až potom dokážem vojsť do vnútra a keď idem von z nemocnice, tak oproti ešte stoja sanitky. Ste fakt na hlavu? Ďakujem
30. január 2024

Adam

Polrok prešiel, nič sa nevyriešilo...už ani na vás nemám slov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania