Ulica Ludvika van Beethovena-verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Gabriela 21. júna 2023

Dobrý deň, žiadame doriešenie parkovania pri novovybudovanej pumptrackovej dráhe, ako aj doriešenie sociálnych zariadení a odpadkových košov, ktoré k športovisku takéhoto druhu a rozsahu určite patrí ... Zeleň v okolí stavby bola zničená parkujucimi vozidlami v trávnatej ploche. Pre robotníkov slúžilo 1 mobilné WC..., ktoré bude po ukončení stavby pravdepodobne odvezené. Za pochopenie a uznanie, že aj toto je nevyhnutné pri projektovaní takejto stavby zohľadniť ďakujeme. Obyvatelia danej lokality.

22. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? odbor investičnej výstavby

Mesto Trnava
04. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odpadkové koše na triedený odpad budú súčasťou areálu pumptrackovej dráhy a všetky plochy využívané dodávateľom stavby budú uvedené do pôvodného stavu, keďže ich využíva v rámci zariadenia staveniska a sú na to určené v zmysle stavebného povolenia (vjazdy a výjazdy zo stavby). Parkovanie a sociálne zariadenia pre návštevníkov nie sú súčasťou stavby Pumptracku.
Kto? odbor investičnej výstavby

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania