Ulica Juraja Slottu-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Parkovisko pri smetiakoch zostalo nepokosene

04. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? referát zelene

Mesto Trnava
01. august 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prave prebieha dalsia kosba a na tieto prechody na parkovisku ste sa ….. . Snad to nebudeme este aj platit… .
01. august 2023

Lubo

Furt nic.
08. august 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Okolo spoplatnenych, letmo vyznacenych parkovacich miest je burina od juna po pas. Vlastne 3. mesiac. Uz sa tu kosilo 2. krat. Ale toto z neznamych dovodov mestu unika pozornosti, aj ked im davame o tom vediet. Kto prosim Vas preberal vykonanu pracu v juni a v juli za mesto ? Ale vyplatu sme uz vyplatili, ze ? Faktura dodavatelovi sme asi tiez platili v plnej vyske ? Ako to (ne)funguje ? Podpise sa zmluva a kvalita je deklarovana len v zmluve ? OPS, ako vsade pripominam, Vas system nefunguje. Riesenie nahlasenych podnetov obcanov je na rozhodnuti mesta, posluzite im asi zdarma, neviem, ale smerom k obcanom zo strany mesta, len ako sa rozhodnu na meste. Ziadna signalizacia, ze nieco nefunguje. Taketo podnety maju byt v statuse neriesene. A teda su ich tu desiatky v statuse “v rieseni” dlhe tyzdne, mesiace a ba az roky. Co je vlastne cielom tejto apky ?
23. august 2023

Lubo

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania