Starohájska ulica-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

(Foto z Google maps) Plocha so značkou zákazom zastavenia s dodatkom na max 5min, je pravidelne okupovaná taxikármi často aj v počte 3-4 taxíkov čím blokujú možnosť prejazdu cez tuto plochu a zároveň znemožňujú jej využitiu podľa pôvodného úmyslu. Dnes musela jedna vodička vykladať pani o paličkách mimo plochy čím bola obmedzená doprava na ceste. Toto je na pravidelnej báze počas pracovných dni kedy je poliklinika otvorená. Taxikári tam stavajú dlhšie ako 5 min. Volal som aj na mestskú políciu ale jediné čo vedia spraviť je tam poslať hliadku v čase nahlásenia ale nič iné. Tento problém je dlhodobý, poprosím kompetentných o riešenie problému!

02. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme a o riešení vás budeme informovať. Ďakujeme.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
02. august 2023

Peter

Ospravedlňujem sa, je tam značka zákaz státia :). No problém to nejako nevplyvňuje.
03. august 2023

Lubo

Najzabavnejsie na tom je, ze hned vedla “parkuju” policajti. Asi razia rovnaky princip, ako mestski, bez zalobcu niet sudcu. Ked nam to nenahlasia, mozu nam…. . A zda sa, ze sa este aj stale zzivaju s parkovanim v zone. A o tom nestatne umiestenom zrkadle, ani nehovoriac… . Nezabudol som na nieco ?
03. august 2023

Peter

Áno mestských policajtov neustále vidím behať po parkoviskách a kontrolovať parking ale na toto žiaľ nie sú kapacity aby to niekto kontroloval 🤷🏻‍♂️ ľudia so zdravotnými ťažkosťami majú hold smolu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania