Ulica Vladimíra Clementisa-priechod pre chodcov-zle viditeľný

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Kristína Hančová 04. septembra 2023

Zabezpečenie ochrany chodcov (žiakov) pri prechode cez priechod pre chodcov.zla viditeľnosť, z jednej strany zákruta, z druhej strom a zaparkované autá. Navrhujem umiestniť ostrovček, aký je o pár metrov ďalej (gasparika,drogéria).

05. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet z V. Clementisa (priechod pre chodcov) posielame na vybavenie. O riešení budeme informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
05. september 2023

Daniel Blanárik

Suhlas s navrhovatelom. Len dodam, ze na Clementiske je 30kmh, keby ludia dodrziavali predpisy tak ten usek nebezpecny nie je. Uz aby boli radary.
05. september 2023

Kristína Hančová

Ja som ešte nevidela ísť niekoho 30tkou, každý to ignoruje. Priechod je na veľmi zlom a neprehladnom mieste. Dospelí človek má čo robiť cez najväčšiu premávku nie ešte deti keď idú do školy
06. september 2023

Juraj

MsP by mohla dať echo štátnej polícii, aby aspoň v nejakom období kontrolovala povolenú rýchlosť 30 kmh. Pomohlo by to.
11. september 2023

Adam

Kristina, ja si dám vždy tempomat na 30km/h a vychutnávam si pomalú jazdu a keď niekto čaká pri prechode tak len bliknem a nemusím ani zastavovať. Odporúčam aj ostatným.
12. november 2023

Adam

Mohli by ste už prosím vás nainštalovať tie radary? Idem presne rýchlosťou 30km/h a často sa tam niekto namna lepí a ak ma obehne tak ide možno aj 50km/h...načo tam je tá značka na začiatku zóny? Môžte ju rovno odpilovať a zahodiť do šrotu.
13. november 2023

Peto

Radary obciam ešte legislatíva nepovoľuje.. tiez na ne cakam
13. november 2023

Juraj

Tak aspoň na odstrašenie by pomohlo zopár aktivačných pracovníkov alebo aktívni dôchodcovia
15. november 2023

Lubo

5ulo/Peto, mesto spolupracuje s PZ SR pri regulovani dopravy, napr. pri vymene semaforov, tak nevidim ziadny problem zabezpecit aj “meranie”. Ako tu uz bolo navrhovane, zatial by stacilo len vidiet policajtov - kludne by si mohli zaradit do agendy napr. cestou na obed do Spektra a spat ;). Na samotne meranie je uz podnet viac ako 2 mesiace zadany od 8.9.23 a v “rieseni” od 11.9.23. Tato apka je v podstate len taka butlava vrba a nama casto setri mestu kapacitu pri mapovani problemov. Spravny nazov pre TT by mal byt “obcania pre samospravu”. Mesto poriesi ako uzna dako/nejako(?) za vhodne. Rovnaka vaha ako status na FB. Je potrebne poziadavku zadat riadne na podatelnu mesta, tam samospravu zakon tlaci vyriesit do 30, max 60 dni. Ak by mesto riesilo poziadavky tak ako tieto odkazy, neriesene by moholi skoncit na prokurature za necinnost organu verejnej moci. V apke veci kvasia casto aj 5 rokov i viac, kde sa mesto neunuva ani odpovedat k veci.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania