Zviditeľnenie priechodu ku škôlke a škole

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Martina 10. októbra 2017

Dobrý deň.

poprosím o riešenie zviditeľnenia prechodu pre chodcov, ktorý vedie ku škôlke a škole na Spartakovskej ulici. Prechod je na Clementisovej ulici, medzi Demišportom a hotelom Spektrum /Inka/.
Vodiči smerujúci od Sociálnej poisťovni nevidia, že za zákrutou je hneď umiestnený prechod, vybehnú zo zákruty a brzdia v poslednej chvíli.
Preto prosím o jeho viditeľnejšie označenie napr. blikacie svetlá na cestu prechodu, výstražné svetelné dopravné značenie..podobne ako je prechod na Clementisovej ulici v zákrute smerom do Kauflandu.
Aj v opačnom smere sú bezohľadní vodiči, ktorí aj napriek tomu, že vidia, že chodec prechádza cez prechod, napriek tomu aby zastali, ešte oblúkom obídu prechádzajúceho chodca!!! Nerešpektujú dospelých, nieto ešte školákov.

Ďakujem za skoré zrealizovanie,

11. október 2017

Ivana

Este aj 30ku na tu Clementisovu od Billy az po Kaufland, kedze je tam X prechodov v zakrute, je to stred sidliska, a mozno sa potom tolkym HC neoplati porusovat zakaz prejazdu, na ktory sa momentalne uplne kasle.
Vo Viedni sa s tym neparaju, vliezli sme do obytnej oblasti a pol hodinu sme isli 30kou a tu sme ;)
11. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania