Ilegálna navážka a rozsiahle smetisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Flego 17. mája 2015

Lokalita: železničné priecestie za Baumaxom
Jarok popri ceste z obchvatu k priecestiu je z veľkej časti zasypaný výkopovou zeminou plnou stavebnej sute. Je táto navážka legálna?
Okolie cesty z oboch strán priecestia je plné skládok odpadu.

17. máj 2015

Peto

Flego, toto určite nevyzerá legálne
19. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vo veci nepovolenej skládky odpadu začalo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave, na základe oznámenia Občianskeho združenia Tatry, podľa trestného poriadku trestné stíhanie. Trestné stíhanie bolo prerušené, pretože sa nezistili skutočnosti oprávňujúce vykonať trestné stíhanie proti určitej osobe. V danej lokalite v minulosti Mesto Trnava už zabezpečovalo odstraňovanie skládok odpadu na vlastné náklady. Mestský úrad v Trnave a Okresný úrad v Trnave v súčasnosti eviduje skládku odpadu v danej lokalite. Na základe výzvy Mestský úrad v súčasnosti pripravuje podklady k žiadosti, v ktorej sa bude uchádzať o získanie finančnej dotácie z Environmentálneho fondu pre rok 2015 na odstránenie niektorých nepovolených skládok odpadu.

Odbor stavebný a životného prostredia
20. máj 2015

Peto

Jedno slovo: fotopasce. Treba ich inštalovať na miesta, kde neustále vznikajú nelegálne skládky. (od) 150 evry za kus to nemoze byt tak finančne náročné pre mesto.
10. apríl 2018

Zlata

Skladky odpadu okolie OBI Nova cesta

Skladky odpadu, pouzite pneumatiky, stavebny a maliarsky odpad, flase, atd.atd. v okoli OBI za OBI pri zeleznicnom priecesti, obchvat smer Senica, popri ceste neskutocny bordel, pekna vizitka. Hlavna vec ze sa riesua cyklotrasy. Kto je za to zodpoveddny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.