Ulica Jána Hajdóczyho-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, s platnou TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miroslava Ambrušová 28. septembra 2023

Chcela by som Vás poprosiť o vyriešenie problému t.j. dlhodobo odstavené auto.
Dá sa s tým prosím niečo robiť alebo niekam to nahlásiť ?

Po rekonštrukcii ulice J. Hajdóczyho je vo všeobecnosti veľký problém zaparkovať, keďže bolo zrušených množstvo parkovacích miest.

Novovzniknuté miesta na parkovanie ani zďaleka nestačia obyvateľom ulice a aj to málo parkovacích miest je takto zneužívaných ako odstavné parkovisko pre ľudí, ktorí nie sú obyvateľmi danej ulice.

Ďakujem pekne za odpoved.

28. september 2023

Micro

V rámci parkovacej politiky na tomto mieste môže parkovať ktokoľvek, kto zaplatí parkovné. Je to zároveň zdieľané parkovacie miesto pre zónu R9 a R10.
28. september 2023

Miroslava Ambrušová

Parkovné sa tu ešte neplatí, na spoplatnenie zóny netrpezlivo čakáme
02. október 2023

Marianna Galicova

Auto ktore tam parkuje nic neporusilo.vy si radšej svoje tri auta odparkujte vo dvore a neobtažujte inych v uličkách.vy tak isto neparkijete na svojom pozemku ale krížom krážom po Hajdoczyho ulici druhým pred domami.to miesto nie je vase☝pozor na to!
02. október 2023

Miroslava Ambrušová

Pani Galicová, neviem kto ste, čo ste, ale závisť je veľmi zlá vlastnosť 🥲

Neviem odkiaľ máte, že parkujeme v priľahlých uličkách, nemáme na to dôvod, keďže máme vyriešené parkovanie vo dvoroch, maximálne jedno auto stojí na parkovacom mieste, ak je voľné, veď je pre všetkých ;-)

Či dané auto niečo porušilo alebo nie, nechám na druhých, ale predpokladám že je asi vaše, keď ste taká rozhorčená.

V každom prípade,situáciu zachvíľku vyrieši spoplatnenie, takže všetko bude s kostolným poriadkom a pre všetkých rovnako spravodlivé 🙂

Pekný dník
02. október 2023

Marianna Galicova

Ja si tie vase auta nafotím ako parkujú kade tade aby aj druhí videli nie moju závisť ale vase pokrytectvo.ked vy mozete fotiť cudzie auto a to auto nic neporusilo,parkuje na riadnom parkovacom mieste tak ja odfotim tie vase krížom krážom👍.vy s vašimi autami nemáte vobec vyriešené parkovanie vo dvore lebo vo dvore vôbec neparkujete.
🤷🤷🙋🏻🙋🏻aj vam pekny den
02. október 2023

Miroslava Ambrušová

Nech sa páči, nemáme s tým žiadny problém 🤗

Nechajte prosím vyriešenie problému na iných, zbytočne tu budete na nás útočiť, ak to nie je Vaše auto, tak to nie je ani Vaša vec, pokiaľ na danej ulici nebývate, tak dupľom.

Ja sa s nikým nehádam, sama som zvedavá na vyriešenie problému.
Nikto z nás nemôže za parkovaciu politiku, akú zvolilo mesto, bohužiaľ.
02. október 2023

Marianna Galicova

Na vašej ulici parkovacia politika este spustená nie je.a ked bude tak to auto tam tak isto moze stat.neznamena ze ked tie tri miesta nie su obsadene vašimi autami tak tam nesmie ziadne ine auto stat?ja za to nemôžem ze mate cyklochodnik pred domom a parkujete teraz kade tade len nie vo svojom dvore.🙋🏻🙋🏻🙋🏻
02. október 2023

Miroslava Ambrušová

Stále nerozumiem kde “kade tade” parkujeme, ale dobre. Máme k dispozícii dva dvory, ale o tom asi tiež viete, keďže nás máte tak dobre preštudovaných 😀
Zaujimave je, že servis a ich autá a taxíky nikomu nevadia, hmm …práve tie autá často stoja “kade tade”
Mimochodom, to auto si bola fotiť mestská polícia, takže asi nielen nás to trápi 🙂
02. október 2023

Marianna Galicova

👍👍super tak ja nafotím potom tie vase a posuniem ich mestskej polícii.
02. október 2023

Miroslava Ambrušová

My sme políciu nevolali, ak Vám ide o to.

Ved kľudne ich nafoťte, my sa nemame čoho báť, keďže neviem, o čom tu stále rozprávate 🙂
02. október 2023

Vladimir Ekhardt

Len na upresnenie. Ked sa pozriete na fotku z pred rekonstrukcie, tak mozete vidiet, ze cela ulica sa upratala a len sa odstranilo nelegalne parkovanie na zeleni a chodnikoch a vytvorili sa legalne parkovacie miesta, kedze parkovanie na chodnikoch od 1.10 skocilo v celej krajine. Chodniky patria chodcom a nie autam!
03. október 2023

Miroslava Ambrušová

Pokiaľ viem, tak parkovanie vtedy nijako nezasahovalo do chodníka, chodci aj mamičky s kočíkami bežne tadiaľ chodili, neviem však, či to tak bolo na celej ulici.

Aj tak je to už bezpredmetné riešiť, ulice boli kedysi naprojektované pre danú dobu t.j. 50 rokov dozadu, kedy bolo minimum áut a takisto to bolo aj pri stavbe rodinných domov, kedy sa vôbec nepočítalo, že rodiny budú mať viac áut.

Parkovanie na chodníkoch tiež nepodporujem, ak to bráni v prechode ľudom. Vieme ale, aká je situácia s parkovaním v polovici Trnavy, kde nie je iná možnosť zaparkovať 🤷‍♀️
03. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet preveríme, posielame na vyjadrenie, o riešení vás budeme informovať.
Kto? Mestská polícia + odbor dopravy

Mesto Trnava
07. október 2023

Marianna Galicova

Miroslava Ambrušova mate dva dvory a momentálne neparkujete s autom na Janosikovej ulici takmer v bráne jedneho z domov?pytam sa lebo vy!neparkujete kade tade,ze?vypisujete tu ze auta mate vo dvoroch a vidim ze realita je ina,mimochodom informovala som sa ohladom toho auta či je nejaky problem s parkovaním a vraj ziadny,vobec ziadny.
07. október 2023

Miroslava Ambrušová

Pani Galicová, prosím Vás, už sa zamerajte na inú obeť a nie na našu rodinu, ďakujeme .

Naše auto nestojí na Jánošíkovej ulici.

A aj keby stálo, tak je to verejné miesto pre všetkých ako ste spomínala.

Vaše auto je už niekoľko mesiacov odstavené bez pohnutia tak prosím neporovnávajte ho s ostatnými vozidlami, ktoré sú v pohybe. Tiež Vám dané miesto nepatrí a mali by ste si ho odparkovať na svoj pozemok, alebo pre Vás to zrazu neplatí ?

Je mi jedno či dané auto niečo porušilo alebo nie, vyjadrila som svoju nespokojnosť a vyjadrím ju hocikedy sa mi bude chcieť a nebudem sa Vás pýtať na dovolenie.

Pre Vaše dobro, nájdite si nejakú voľnočasovú aktivitu, keď sa nudíte a nesnorte za oknom, nepatrí sa to.

Ak by ste si chceli predsa len pokecať, neváhajte a môžeme to aj osobne, keďže viete kde bývame a určite viete aj čísla našich topánok ☺️

Chcela som s Vami slušne, ale bohužiaľ nedá sa mi, prepáčte.

Už nebudem reagovať na ďalšie Vaše komentáre, strácam s tým svoj drahocenný čas .

Len preventívne, pokiaľ si nájdeme nejaký “pozdrav” na aute, budeme to riešiť už inou cestou, verím však, že k takemu niečomu nepride.

Dovidenia.
10. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Predmetné vozidlo stojí na verejne prístupnom parkovacom mieste a žiadnym spôsobom
neporušuje pravidlá cestnej premávky.

Mestská polícia Trnava
12. október 2023

Miroslava Ambrušová

Tak toto bolo dnes prekvapením aj pre nás, predsa asi len niečo porušilo, keď to mesto prehodnotilo 🤷‍♀️ Nabudúce sa tiež p. Galicová hádajte do krvi, možno ste takýmto spôsobom práve len na to ešte viac upozornila 😉
A nie, my sme policajtov nevolali, zjavne ešte niekomu inému leží dané auto v žalúdku.

Pekný deň.
12. október 2023

Marianna Galicova

Mestská polícia sa vyjadrila auto nic neporušuje a tym hasla.a vy !!!klamete ze mate auta vo dvore!?neoblbujte ludii vase auta parkujú krížom krážom či uz na Janosikovej alebo Hajdoczyho len nie vo vašich dvoroch.tak neoblbujte ostatných o opaku prosim Vas🙏vase auta vo dvore urcite neparkuju.NEKLAMTE
Majte sa pekne 🙋🏻
12. október 2023

Miroslava Ambrušová

😀 pýtam sa Vás, porušili sme tým niečo ? Ak áno, kľudne zavolajte políciu.
Neviem prečo stále spomínate naše autá, keďže problém máte zjavne vy a za to skutočne nemôžeme.

Keďže je naše auto (1 ks ! ) stále v pohybe, nedávame ho zakaždým do dvora z pochopiteľných dôvodov, ale Vám je to aj tak zbytočné vysvetľovať a vlastne ani nie sme povinní Vám čokoľvek vysvetľovať, tento príspevok je o Vás, nie o nás 😉

Radšej si spravte poriadky v papieroch.
12. október 2023

Marianna Galicova

Verim ze majiteľ auta sa bude na meste pýtať čo porušil ked podla nich ma auto odtiahnuť lebo nevidim ziadne porušenie.mestská polícia sa vyjadrila ze si to parkuje tak ako ma na parkovacom mieste,probleml je len u pani Ambrusovej ktora považuje tieto miesta za súkromné ale do svojich dvoch dvorov si ich neda.
12. október 2023

Marianna Galicova

Preto spomínam stale vas lébo vy ste ten prispevok tam dali a sami parkujete hocikde len nie vo vašich dvoroch.nikomu to auto tam neprekáža lebo nema prečo,ale vadi len vam lebo vy tam nemôžete parkovať preto by sa majiteľ mal informovať čo porušil.
12. október 2023

Miroslava Ambrušová

Ak nie ste majiteľka auta, tak už potom vôbec nerozumiem tomu, prečo sa staráte do vecí, do ktorých Vás je nič 😉

Ja som Vás týmto príspevkom len upozornila na to, že je tam papier, aby Vám auto nemuseli odtiahnuť, ale ako vidím, za dobrotu na žobrotu, nabudúce to nechám tak, aby ste si ho hľadali u policajtov na parkovisku. To je všetko.

Kludne si na voľné parkovacie miesto odparkujte aj bicykel, je mi to srdečne jedno 😀
12. október 2023

Miroslava Ambrušová

No zjavne to asi niekomu vadí, my sme policajtov ani raz nevolali, nebývame tu sami na ulici ak ste si nevšimla
12. október 2023

Marianna Galicova

Mozno je majiteľ chorý,ma napr.zlomenú moju alebo iny zdravotný problem a preto teraz na aute nejazdí.auto je nove,ma platne STK,parkuje na volne prístupnom mieste nie je tam ani miesto ZTP,neparkuje ani na zeleni,nikomu nezavadzia /snad len vam/tak neviem preco by mal byt s tym autom problém.keby to bol nepojazdny vrak ale je to pojazdné,nove a riadne zaparkované auto.problem je kde??hádajte
12. október 2023

Miroslava Ambrušová

Vážne netuším kde je problém a vlastne ma to ani nezaujíma, nie je to moja vec 🙂
Môj podnet bol preriešený ako vidíte vyjadrilo sa k tomu aj mesto tu na stránke a tým to pre mňa končí 🤷‍♀️ nič viac nič menej …

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.