Ulica Ludvika van Beethovena-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý

Na ulici Ludvika van Beethovena neďaleko obytného domu č.12 pri polopodzemných kontajneroch robia občania neustále skládky nadrozmerného odpadu. Nedávno tam bolo čelné sklo z auta, predtým biele bytové dvere, teraz matrac a drevené diely z nábytku. Nie je možné, aby obyvatelia okolitých domov nevedeli identifikovať ľudí, ktorí čierne skládky neustále vytvárajú. Vznikajú obvykle v sobotu, keď ľudia robia úpravy v bytoch. Pre mestskú políciu musí byť pomerne jednoduché nespratníkov zistiť a pokutovať.

27. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
27. október 2023

Vladimír

Komunálne služby to na náklady mesta, teda z našich daní, odpracú a o pár dní tam bude ďalší nadrozmerný odpad. Čo urobila mestská polícia, aby identifikovala pôvodcov skládky? Aká pokuta im bola uložená?
18. február 2024

Vladimír

Podnet z 23.10.2023 stále v riešení ???????
20. február 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
neporiadok bol uprataný, podnet je vyriešený.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava
20. február 2024

Vladimír

Dva dni potom ako ste po niekoľkých týždňoch neporiadok odpratali na náklady mesta, teda z našich daní, tam bol ďalší nadrozmerný odpad. Až keď mi napíšete, že ste zistili, kto tam ten nadrozmerný odpad uložil a že dostal pokutu podľa platného sadzobníka za porušenie VZN, potom budem považovať podnet za vyriešený. Sim si absolútne istý, že ste sa ank nepokúsili zistiť páchateľ a nikto pokutu nedostal. Potom nie je div, že nadrozmerný odpad nájdete každý deň takmer na každom stojisku kontajnerov. Pozrite priložené fotky. Pánovi Bocánovi z mestskej polície som dal konkrétny návrh, ako tento jav riešiť. Žiadna odozva....
23. marec 2024

Vladimír

MsÚ tým, že takýto odpad vždy odstráni na náklady nás, daňových poplatníkov, priamo podporuje, aby občania nadrozmerný odpad nevozili do zberných dvorov, ale dávali ho k najbližšiemu stojisku kontajnerov na odpad.
23. apríl 2024

Vladimír

Podnet uzavretý??? A toto je čo? Zase neporiadok odstránite na náklady nás, daňových poplatníkov???

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania