Ulica Limbová-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobrý deň, poprosím o urgentné riešenie znečistenia na chodníku od listov. Píšem ho v mene rodičov priľahlej škôlky, ktorý sa sťažujú na hnijúce, zapáchajúce a šmykľavé listy na chodníku. Problém z listami vzniká iba na tomto chodníku, ktorý je hojne využívaný lebo vedie do/zo škôlky. Listy sú sem nafúkané a plot tvorí bariéru. Tento problém nie je nový, ale stále sa opakujúci rok čo rok. Riešenie vidíme v pravidelnom upratovaní chodníka (MSMT) napr. raz za 2 týždne v jesennom období (keď začnú padať listy). Ďakujeme

27. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vybavenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Mestské služby Trnava

Mestské služby Trnava
29. november 2023

Anton Čumak

Ulica Limbová-chodník-znečistený

Ako kazdy rok, aj teraz sa zabudlo odpratay listie z chodnika na ul. Limbova, pozdlz plotu skolky/skoly.
10. december 2023

Matúš G

Dobrý deň, kde je problém prosím Vás? Je problém tam poslať MSMT na polhodinu? Už to mohlo byť vyčistené.
10. december 2023

Lubo

Matus G, skutocne obdivujeme Vasu neustalu snahu veci riesit napriek takejto odozve, teda ze to vidite aj pri ostatnych odkazoch. % neriesenych veci myslite ze nenarasta ? TT napr. neustale ignoruje cyklicke problemy znecistenia, ci napr. bezpecnost(!) -svetlo nad priechodom zarastene v korune stromu uz 2. sezonu…. atd.
12. december 2023

Zuzanna

To vážne?? Fakt si to máme upratať sami? Je to chodník pri MŠ a každý deň po tom chodiť je hnus.
13. december 2023

Peto

Cez facebook som vcera poslal tento podnet priamo na mestske sluzby a napisali mi, ze tento rajon patri pod STEFE, ktore bolo na to upozornene. Strojove cistenie na tomto useku nie je mozne.
13. december 2023

Zuzanna

Tak dnes poobede chodnik vycisteny ale dal sa aj lepsie, keby to spravili skorej.
14. december 2023

Matúš G

Chodník je v rámci možností a včerajšieho počasia vyčistený od listov. Našiel som aj vrece z listami. Nabudúce sa priamo obrátim na Stefe (myslel som si že to robí MSMT).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania