Ulica Karola Elberta-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Mohlo by sa prosím pravidelnejšie kontrolovať takéto státie na ceste pri reštaurácii Kamináč? Pravidelne tam stávajú 1-2 vozidlá (zrejme niekto z pracovníkov), pokiaľ je tam nejaké posedenie, je tam tých aut aj do 10. Hlavne teraz, keď je zlé počasie, hmly a pod, je takéto státie maximálne nebezpečné. A ani za normálnych okolností to asi nie je úplne podľa predpisov.

28. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
napriek tomu, že dopravné priestupky sú najfrekventovanejší delikt, ktorým sa mestská polícia pri svojej činnosti zaoberá a napriek tomu, že máme vedomosť o neustálom páchaní priestupkov v statickej doprave, nie je možné ani žiaduce zabezpečiť, aby každé protiprávne státie motorového vozidla bolo mestskou políciou zistené. V prípade spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ktorého miera spoločenskej nebezpečnosti sa Vám javí ako vysoká, sa prosím obráťte na stálu službu Mestskej polície mesta Trnava prostredníctvom bezplatnej telefónnej linky 159 v čase spáchania priestupku. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá posúdi, či sa priestupok stal a ak áno, vykoná úkony smerujúce k jeho objasneniu. S obsahom Vášho podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie.

Mestská polícia Trnava
02. január 2024

Jana

Samozrejme že nemožno zamedziť každému zlému státiu a zastaveniu, no tu sa to deje viacmenej stále, nie len 1 auto, najviac počas víkendov (piatok - nedeľa). Parkovanie sa tam dá vyriešiť aj inak, nemusia stáť rovno pred vchodom do reštaurácie.
01. marec 2024

Jana

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Stale sa to opakuje. Piatok 1.3. 17:00 cca 6 aut.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania