Ulica Sladovnícka-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Juraj 03. januára 2024

Dobrý deň, chcel by som dať návrh na vybudovanie briežku na konci chodníku, ktorý som označil zeleným písmenom.
Briežok alebo nejaké zarovnanie konca pri križovatke s bernolakovou by pomohlo, podľa mňa je tam na konci zbytočný schod (obrubník). Dosť by to pomohlo mamičkám s kočíkom alebo staršim ľuďom poprípade imobilným myslím si že by to bolo jednoduché urobenie bezbarierového príchodu k semofóru.

03. január 2024

Juraj

Ulica Sladovnícka-chodník-bariérový

Mám navrh na zlepšenie chodníka na sladovnickej pri križovatke pri Kriváni. Na konci chodníka pri prechode pre chodcov ktorého som vyznačil pismenom A sa nachadza podľa mňa nezmyselný schod ktorý to komplikuje napríklad mamičkám s kočíkom, starším ľuďom poprípade imobilným. Riešením by bolo podľa mňa vyliatie trochu asfaltu na konci a tým urobenie briežku alebo nakoniec pripevniť nejaký kus plechu.
09. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
08. marec 2024

Ján

Tieto schody alebo čo to je, sú úplné nezmyselné, iba to komplikuje ľuďom život. Na tom hornom chodníku pri obchode sú ešte také vydutiny (hrby) o ktoré sa môže niekto potknut.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania