Bernolákova ulica-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Dagmar Galbová 31. júla 2019

Z autobusu ideme na Vančurovu ulicu, smer Sladovnícka na roh, chodník je v strašnom stave, treba ho opraviť, niekedy sa nedá prejsť, pretože je tam parkovisko, autá stoja až po cestu, niekedy sú to osobné autá, niekedy dodávky, takže musíme vyjsť až na cestu, musíme dávať veľký pozor, aby sme neprišli k ujme na životoch. Treba vyznačiť chodník a parkovisko, aby všetci, aj chodci, aj šoféri vedeli, kde je ich priestor.

16. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preveríme rozsah poruchy, zabezpečíme ocenenie prác a na základe toho rozhodneme o možnosti realizácie opravy. Treba brať v tejto situácii do úvahy fakt, že samospráva v tomto období má upravený, resp znížený rozpočet. Ďakujeme za porozumenie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. apríl 2020

Dagmar Galbová

Dobrý deň, odbor dopravy a komunálnych služieb MÚ v Trnave!

Tento podnet som napísala a podala dňa 22.7.2019! Odpovedali ste mi včera 16.4.2020. To ste si ale dali načas! Nuž, teraz je situácia zlá, ale mali ste sa tým zaoberať skôr a odpovedať snáď do 30 dní. Z tohoto normálnemu človeku postojí rozum. Mala som viac podnetov, všetky opodstatnené, takisto v júli 2019, problémy sú doteraz nevyriešené.
Napíšem znova a budem žiadať dpoveď, prečo.
27. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Dagmar, ešte raz ďakujeme za Váš podnet.

Opravu poškodeného úseku chodníka na ulici Bernolákova od zastávky MAD ku križovatke s ulicou Sladovnícka sme zaradili do programu realizácií na 2. polrok 2020. V prípade voľných výrobných kapacít aj skôr.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2. polrok 2020

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania