Nebezpečný priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Rastislav Brezovský 12. júna 2015

Prechod pre chodcov na Clementisovej ulici (pri garážach) je nebezpečný. A to aj pre dospelých, ale hlavne pre deti idúce do/zo školy (na Spartakovskej ulici). Hrozí reálne nebezpečenstvo stretu chodca s autom.

12. jún 2015

Roman Krajčovič

Dobry podnet pretoze takychto priechodov je po TT dost a vela krat tam ide o zivot....Neviem kto to navrhuje priechody pre chodcou na vyjazde zo zakruty alebo na hranici krizovatiek.
15. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aby bola na tomto priechode čo najlepšia vzájomná viditeľnosť chodcov a vodičov, bola rezom upravená zeleň.
Na Okresnom dopravnom inšpektoráte sme preverovali stav dopravnej nehodovosti, zdokumentované neboli žiadne dopravné nehody.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. jún 2015

Rastislav Brezovský

V kazdom pripade dakujem za odpoved, ale nesuhlasim ze opatrenie postacuje. Staci sa tam pozriet ked je premavka (priznam foto nie je uplne idealne, resp. nevystihuje stav). To, ze sa tam nic nestalo neznamena ze to nehrozi. Neviem ci tento narychlo najdeny pripad bol priamo na prechode alebo blizko: http://www.trnava-live.sk/2014/12/03/auto-na-druzbe-zrazilo-chodkynu-policia-sa-obracia-na-svedkov-nehody/
Ale treba spomenut, ze okrem zakladnej skoly je blizko aj areal Lokomotivy . Chodci/vodici si musia davat pozor hlavne ak auta prichadzaju zo zakruty. Sameho ma k podnetu viedla osobna skusenost, ked sme s dietatom prechadzali cez prechod a mali velke stastie, ze sa to neskoncilo tragicky. A tak verim/dufam, ze sa tam nic nestane. Je potesujuce, ze sa to tam uz v minulosti riesilo a dufam, ze sa k teme nebude musiet nik vratit.
18. jún 2015

igor

Mozno by pomohol vyvyseny priechod pre chodcov
Vodici by automaticky spomalili

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania