Ulica Hlboká-znečisťovanie-vody

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Eva Venhartová 17. marca 2024

Bolo by možno žiadúce,aby niekto kompetentný a zodpovedný skontroloval katastrofálny stav potoka vzniknutého rekonštrukciou areálu na Hlbokej ul.Konkrékne časť za domom Hlboká 9,10,11. Úsek je neustálym terčom vandalizmu,je smutné,že detí i dospelých.Majitelia psov sa pravidelne sústreďujú v konkrétnej lokalite a kúpu v potoku svojich psov.Nehovorím už o množstve exkrementov.Nie je výnimočné,že sa tu stretá viac ako 10,15 psov bez vodítka.Školopovinné i malé deti zas organizujú hry spojené s hádzaním kameňov,čím sa stratilo koryto a brehy potoka.Myslím,že pekná myšlienka a obrovská investícia stratili svoj význam.Podobný osud postihol aj jazierko,ktoré je znečistené odpadom a riasami.Obyvatelia spomínaných domov trpezlivo znášali nepohodu počas celej rekonštrukcie.Tu je výsledok.

22. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie

Mesto Trnava
22. marec 2024

Majo

Dobrý vtip je aj kopec agátka - ktorý sa podla projektu mal presvetliť aby sa tam nezdržiavali nekalé živly. Natej lavičke okolo stromu sú buď opité/naenergeťákované deti (tie sú ešte vpohode, každý sme boli mladý), čo je ale horšie poslednú dobu je to tam furt nejaký feťák, bezdomovec alebo nejaký čakajúci o azyl potulujúci sa trnavou, samozrejme s flaškami. Tiež ležia/spia/fetujú v hobbitích domčekoch. Tam by som ani tých psov od potoka nepustil, keby nejakých psov mám, nie to ešte deti.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania