Kamenná cesta-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lubica 17. marca 2024

Nova cierna skladka pri zeleznicnom moste v Kamennom mlyne smerom na Hrnciarovce. Vyzera to,ze nejaky podnikatel vyviezol cely kontajner odpadu,vidite tam aj maily danej firmy.dufam,ze sa vam podari zistit kto to bol a problem vyriesit.pred tyzdnom to tu nebolo.dakujem

18. marec 2024

Rasto

pozemok patrí do katastra obce Hrnčiarovce, nie Trnava
22. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
23. marec 2024

Vladimír

MsÚ tým, že takýto odpad vždy odstráni na náklady nás, daňových poplatníkov, priamo podporuje, aby občania nadrozmerný odpad nevozili do zberných dvorov, ale dávali ho k najbližšiemu stojisku kontajnerov na odpad.
11. apríl 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava zabezpečilo odstránenie predmetného nezákonne uloženého odpadu v spolupráci s občianskym združením Lepšia Trnava, ktoré v rámci dobrovoľníckej činnosti čistilo od odpadov lokalitu Kamenný mlyn.
Kto? Odbor stavebný a životného prostredia

Mesto Trnava
12. apríl 2024

Diana

Sadová-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Za železničnou traťou (most nad Parnou) od rybníkov smer na Hrnčiarovce sa nachádza čierna skládka. Nedalo nám to a veľké množstvo odpadu sme boli pobaliť do vriec. Veľké kusy nábytkov sme dali na jednu kopu. Prosíme o odstránenie tejto skládky. Ide o dlhoročný problém, k prípadu bola privolaná aj mestská polícia. Možno by stálo za zváženie umiestniť na toto miesto fotopascu, nakoľko ide o nebezpečný a dlho pretrvávajúci problém, kedy sa na mieste odpad zjavne spaľuje a hrozí nebezpečenstvo rozšírenia požiaru. Na google mapách zo záberov z r. 2012 je vidno spálenisko na rovnakom mieste, kde sa skládka začala vytvárať. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania