Profesionálna oprava cesty - náprava

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Robo 30. júla 2015

Na Clementisovej 13 vedľa Inky pri kaviarni Gallucci's až po Potraviny po rokoch mali opraviť cestu.
Riešenie malo byť: vyrezať betón do obdĺžnikov a zaliať novým betónom, keďže cesta je robená z liateho betónu
Riešenie je: žiadna úprava terénu, len prišli s asfaltom, zaliali betónovú cestu asfaltom a vybavené. Vzhľad si môžete pozrieť na fotkám. Chápem ak na cyklistickom chodníku nesedia farby, lebo sa líši trošku odtieň. TOTO ale nechápem a mala by nastať reklamácia u zhotoviteľa a žiadať o nápravu profesionálnym spôsobom.

ďakujem za venovanie sa tomuto problému

30. júl 2015

mario

Možno je to len vyrovnávanie terénnych nerovností pred plánovanou pokládkou asfaltu. Po cca 35 rokoch od zhotovenia tejto cesty by si konečne zaslúžila asfaltový povrch.
30. júl 2015

Matúš G

Mne tá oprava na stav parkoviska príde v norme. Zbytočne by sa do toho investovalo viac. Tu pomôže len celková rekonštrukcia. Pokiaľ sa nemýlim betón musí niekoľko dní zrieť a nemôže byť zaťažený a tým by bol zamedzený prístup. Takto to opravili v priebehu dňa a môže sa ďalej jazdiť. Vzhľad by som moc neriešil tu išlo o funkčnosť.
02. august 2015

Hana

Nejde ani tak o parkovisko, ale takto je opravená aj cesta pred schodami ,kde chodia denne deti do školy, ľudia na trh a podobne ,dúfam, že oprava bude pokračovať .
10. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Vzhľadom na to, že o celkovej rekonštrukcii tejto cesty sa zatiaľ neuvažuje, v tomto prípade bolo zvolené aspoň provizórne riešenie vyplnením najväčších výmoľov asfaltobetónom, aby sa trochu zlepšila jej zjazdnosť.

odbor dopravy a komunálnych služieb MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania